FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj refuză 1,2 milioane de dolari! Campioana vrea o sumă de 5 ori mai mare

Nana Boateng, numărul 21 // FOTO: Imago
Nana Boateng, numărul 21 // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 07:43 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 15:30

CFR Cluj a respins o ofertă pentru mijlocașul Nana Boateng (28 de ani) de la Al Khaleej, un club saudit nou-promovat. Arabii plăteau un milion de euro doar ca să-l împrumute pentru un sezon pe mijlocașul ghanez.

Clujul a ieșit și din Champions League, și din Europa League, însă eșecul și situația economică dificilă în care se găsește clubul nu-i împiedică pe vișinii să refuze o afacere importantă.

Al Khaleej, un club din Arabia Saudită, a oferit 1.200.000 de dolari pentru a-l împrumuta un an pe Nana Boateng. Conducerea CFR-ului încă nu a răspuns clar la propunerea aceasta, pe care o va refuza până la urmă, deoarece Dan Petrescu îl consideră pe Boateng un fotbalist esențial în echipa lui.

Federaţia pro-FCSB, anti-CFR » Campioana, ignorată complet de Burleanu
FCSB vs CFR
Federaţia pro-FCSB, anti-CFR » Campioana, ignorată complet de Burleanu

Decizia vișiniilor arată că ei nu sunt tocmai într-o situație disperată din cauza problemelor financiare. 

Președintele Balaj și antrenorul Petrescu au explicat după eliminarea din preliminariile Champions League că bugetul și siguranța clubului mai pot fi asigurate prin calificarea în grupele Conference League, competiția europeană în care continuă campioana României. 

Adversarul din turul al doilea preliminar va fi Inter Club Escaldes, din Andorra. Prima manșă va fi disputată joi, la Cluj, de la ora 20:30 (liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport 2 și DigiSport 2),

CFR Cluj vrea de cinci ori mai mulți bani pe Boateng

Oferta pentru Boateng era una foarte bună, în condițiile în care CFR ar fi primit 1,2 milioane de dolari și apoi ar fi căpătat jucătorul înapoi după numai un sezon. 

Petrescu și conducătorii executivi sunt convinși că africanul e cu mult mai valoros de atât și ar accepta numai o propunere pentru un transfer definitiv în schimbul unei sume care să se apropie de 6 milioane de euro!

Clujenii l-au achiziționat pe mijlocașul central ghanez în septembrie 2021 de la KuPS, o formație finlandeză împotriva căreia au jucat în preliminariile Europa League. Dan a fost impresionat de prestația lui Boateng și a cerut să-i fie adus.

Petrescu a procedat la fel și în cazul lui Mistrati, un mijlocaș ofensiv italo-danez pe care antrenorul l-a remarcat în duelurile avute cu Randers în grupele Conference League și apoi a solicitat să fie achiziționat.

32de meciuri și două goluri are Boateng în Liga 1 în tricoul CFR-ului. Africanul a înscris și în partida retur cu Pyunik, din turul 1 preliminar al Champions League

1,4 milioane de eurovalorează Boateng, potrivit transfermarkt.com

VIDEO Dan Petrescu, înainte de „dubla” CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes: „Credeți-mă, va fi foarte greu! E posibil orice”

Citește și: 

De ce a refuzat Adrian Mititelu amânarea meciului FCU Craiova - CFR Cluj: „Nu puteam să ne prezentăm așa cu FCSB și CSU”

EXCLUSIV Conducerea campioanei se revoltă, după ce LPF a reprogramat meciul cu FCU în plină zi: „Bătaie de joc, vor fi 45 de grade la nivelul solului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
zorrozabal
zorrozabal  •  20 Iulie 2022, 17:50

E la mintea cocoșului(nu și a ***),ca daca pentru un imprumut se refuza 1,2 milioane de dolari,inseamna ca pentru un transfer nu discuta decât pentru o suma de 15 ori mai mare(cinsprezece)!Dar GSP e foarte „reținut”-când e vorba de alta echipa decât echipa„perlelor”!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

matole_vicius666
matole_vicius666  •  20 Iulie 2022, 16:17

Prosteala ieftina! Toată linia de fund a ăstora nu face doișpe sute, daca ii cumperi, de împrumutat nu se pune problema. Poate un schimb cu un sac de mingi, d-alea bune.

stelu
stelu  •  20 Iulie 2022, 11:26

asta e nimic, auzi, refuza 1,2 mil. păi nea g. refuză 30 mil.!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează