FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI

CFR CLUJ - SEPSI // VIDEO + FOTO Culio, a 3-a eliminare a sezonului! Ce meci va rata mijlocașul campioanei

FOTO: TV Telekom Sport +3   FOTO
FOTO: TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 21:46

Argentinianul Emmanuel Culio (34 de ani) a fost eliminat în minutul 70 al înfruntării dintre CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe, la scorul de 2-1 pentru formația sa. 

Mijlocașul campioanei a primit două cartonașe galbene în decurs de doar 10 minute. Primul, în minutul 60, după ce a protestat vehement la un fault nesancționat de arbitrul înfruntării.

Al doilea a fost arătat ferm de „centralul” Sebastian Colțescu pentru un fault dur comis asupra lui Gabriel Moura.

vlcsnap 2019 03 09 22h02m36s63 +4 FOTO

Emmanuel Culio va rata partida din etapa secundă a play-off-ului, în deplasare, contra Viitorului. 

Vezi VIDEO cu eliminarea

3 eliminări în acest sezon

Argentinianul a fost eliminat și în penultima etapă din sezonul regulat, în victoria cu 1-0 contra Iașiului, când a văzut două cartonașe galbene în primele 17 minute.

Primul meci din Liga 1 al sezonului în care a părăsit mai devreme terenul a fost contra Chiajnei. Atunci a văzut al doilea „galben” în al 5-lea minut de prelungire. CFR s-a impus totuși, scor 1-0. 

Vezi și: 

CFR CLUJ - SEPSI // FOTO + VIDEO Opriți-l pe Țucudean! Gol de excepție cu Sepsi în secunda 20 + a intrat în istorie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  09 Martie 2019, 22:15

Daca nu va fi oprit, acest om , instabil psihic, pe numele sau...COLTESCU...va lua, mereu, decizii aiurea. El da galben, fara noima, elimina .... "cu bucurie", are o medie de penalizari care ar invidia orice arbitru dintr-un campionat din Europa. In plus ,gesticuleaza nervos, ameninta agresiv si se comporta ca un "patron". La "B" ar fi...util !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează