FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj și-a stabilit următoarea țintă clară + condițiile ca Omrani să plece în această vară: "Am refuzat o ofertă de 2 milioane"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 20:44

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, și-ar dori ca în "Gruia" să ajungă un fundaș central de valoare. Totuși, aceasta neagă că Săpunaru sau Alin Toșca ar putea semna cu "feroviarii". 

"Suntem campioana României și vrem să luăm iar titlul, de asta vrem să ne întărim. Dacă ar fi fost liber Săpunaru, ne-ar fi interesat. La fel și cu Toșca, dar, din păcate, el mai are contract cu Betis. Suntem în discuții cu câțiva jucători, vom concretiza ceva, pentru că mai avem nevoie de un fundaș central", a spus Mara.

"Omrani va pleca doar în cazul unei oferte de nerefuzat"

Totodată, Mara a vorbit și despre situația lui Omrani. Acesta a semnat un nou contract cu CFR Cluj, dar ar putea pleca în cazul unei oferte consistente.

"Există discuții pentru Omrani, dar încă nu am vreo ofertă. De la FCSB nu a venit o ofertă concretă, doar discuții. Omrani va pleca doar în cazul unei oferte de nerefuzat, adică peste 2,5 milioane de euro. Am refuzat o ofertă de 2 milioane pentru el.

Am mai avut oferte bune pentru jucători, dar nu ne permitem să pierdem fotbaliști valoroși. Au fost discuții și pentru Deac, dar nu s-au concretizat", a spus Mara, la TV Digi Sport. 

"Singura noastră problemă e că jucătorii nou-veniți nu sunt încă pregătiți. Le mai trebuie timp pentru a se integra"
Bogdan Mara, director sportiv CFR Cluj

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  10 Iulie 2018, 10:17

Ca deobicei la CFR exista un staf tehnic, unul de organizare, altul de reprezentare. Nu am indoieli ca in locul lui Boli va veni un jucator bun ( poate mai bun decit Sapunaru-cam batrinel- sau Tosca-care nu a confirmat nici in Spania, nici in Italia). Pentru mine , pentru ca "organizarea" la CFR, este foarte buna, ii vad si anul asta ...deasupra FCSB-ului.La FCSB doar Becali dicteaza si o face mereu inconstant, neomogen si ...cam aiurea.

cneius
cneius  •  10 Iulie 2018, 09:07

2 milioane ? asta e o gluma, nu ?

bisisica.
bisisica.  •  10 Iulie 2018, 00:33

Il vrea oierul infractor pe Omrani, hahahahahaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează