FOTBAL  »  Superliga  »  CFRMANIA.RO

CFR Cluj - Slavia Praga 2-4

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2010 00:00

Echipa antrenată de Mandorlini joacă de la ora 16:00 o partidă amicală cu Slavia. CFR a început în formula: Stăncioiu, Tony, Veloso, Piccolo, Alcantara, Cadu, Deac, Dani, Bjelanovic, Dică, Kone.

minutul 1. A inceput partida

Primele 20 de minute ale partidei se joacă intens, cu feroviarii contrînd acţiunile cehilor şi şarjînd pe contraatac. Deac centrează în careul advers, pentru Bjelanovic, dar un fundaş advers intervine în ultima clipă şi respinge în corner, în timp ce Alcantara salvează în ultimul moment un şut din 6 metri.

Praga a marcat in minutul 19, dupa un corner ce prinde in degringolada apărarea CFR-ului. După gol, Slavia s-a instalat în careul românilor. Deac trece pe lîngă gol cu un şut violent din colţul careului, iar Dică ratează şi el. Piccolo a greşit în marginea careului şi un jucător ceh a majorat diferenţa în minutul 41. 2-0 la pauză pentru Slavia Praga!

Nici nu a inceput bine cea de-a doua repriză, iar cehii au majorat diferenţa după o centrare de pe dreaptă. Şutul l-a surprins pe portarul campionilor din Românai şi este 3-0. În minutul 66, echipa feroviară reduce din handicap prin Traore, care reia în poartă o respingere greşită a portarului advers! Slavia Praga a reacţionat prompt şi a mărit diferenţa cu un şut în vinclu. Traore a redus din diferenţă în minutul 88. Scor final,  CFR Cluj - Slavia Praga 2-4

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (46)
liviu1907
liviu1907  •  11 Iulie 2010, 19:41

nu inteleg sincer ce pii,,z,da mami lor cauta "n"sa comenteze pe aici!!!!MARS LA LIGA 2 CA ACOLO-I DE VOI!!!

costibb
costibb  •  11 Iulie 2010, 19:38

bv,bun asa baieti,mai apare grohaitu' sa se mai laude acum?:)))))))))0

fotbalfan
fotbalfan  •  11 Iulie 2010, 19:31

celalalt stelemist:cand nu mai ai argumente incepi sa injuri,sa pui familia celuilalt in diferite pozitii etc.asta e nivelul. pt unicul suporter al celor cu bordurile:vai de capul tau,prapaditule! observi ca esti cam singur pe aici?nu te-ai prins ca trebuie sa-ti mai faci si alt nick ca sa-ti dai replici pozitive? pt suporterii cfr:dragilor,a fost doar un amical,ft binevenit dusul,mergem inainte, noi suntem campionii romaniei ! hai cfr !

Vezi toate comentariile (46)
Comentează