FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

Reghecampf dezvăluie ce i-a promis Rotaru: „Se va rezolva rapid!”

Laurențiu Reghecampf // sursă foto: captură PrimaSport +6   FOTO
Laurențiu Reghecampf // sursă foto: captură PrimaSport

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 23:30 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 23:52

La revenirea lui Laurențiu Reghecampf (47 de ani) pe banca alb-albaștrilor, Universitatea Craiova a remizat în Gruia, scor 1-1 cu CFR Cluj. La final, Reghe a vorbit despre nevoia de întăriri, anunțând că în Bănie vor ajunge unul sau doi jucători.

„Cred că a fost un meci bun, ambele echipe au încercat să joace fotbal. Din păcate, nu am fost atenți când am avut anumite ocazii mari. Bine, au avut și ei 2-3 faze. Cred că rezultatul a fost echitabil”, a spus Reghecampf inițial. Apoi a explicat unde vrea să vadă îmbunătățiri.

Arbitrii au dormit în Gruia! Penalty-ul evident de la CFR - Craiova pe care Petrescu și Chivulete NU l-au văzut
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA
Arbitrii au dormit în Gruia! Penalty-ul evident de la CFR - Craiova pe care Petrescu și Chivulete NU l-au văzut

Laurențiu Reghecampf, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: „Trebuie mai mult curaj cu mingea!”

„Mai avem de muncă, îmi doresc ca jucătorii să aibă mai mult curaj cu balonul. Avem jucători cu care putem să pasăm, să avem posesie prelungită, chiar dacă echipa adversă pune presiune. Calitate există, vom lucra lucrurile pas cu pas și sper că jucătorii vor ajunge acolo unde îmi doresc eu.

Echipa nu înseamnă doar Alex Mitriță. Trebuie să fie unită, să joace toți împreună, să accepte. Într-adevăr, Alex are calitate individuală foarte mare, dar toți trebuie să-și aducă aportul la rezultat și la joc”, a precizat noul „principal” al Craiovei.

Laurențiu Reghecampf: „Patronul a promis că va rezolva foarte repede transferurile”

Reghecampf mai așteaptă unul sau doi jucători care să întărească echipa.

„Întotdeauna la Craiova s-a dorit o echipă combinativă, care joacă fotbal, își creează ocazii și este agresivă. Vom face acest lucru. Avem jucători la dispoziție, sperăm să mai aducem pe pozițiile unde avem nevoie, să fim mult mai puternici.

Se vor întoarce Baiaram și Koljic, îl mai avem pe Roguljic. Avem soluții. Sper să reușim cât mai repede să aducem un jucător, sau chiar doi, și cu siguranță echipa va arăta altfel.

Trebuie să aducem jucători care au calitate mai mare decât cei pe care-i avem acum la dispoziție. Am promisiuni din partea patronului că acest lucru se va rezolva foarte repede”, a afirmat Reghecampf la PrimaSport.

Laurențiu a comentat și marea ratare a lui Andrei Ivan (video mai jos):

„Și noi am văzut gol de pe bancă. Se întâmplă. Nu a fost atent, probabil că dacă ar fi ridicat capul ar fi văzut portarul căzut și ar fi putut să joace altfel.

Dar cred că au fost ocazii mult mai mari. Mă gândesc la Ișfan, a avut mingea în careu dar nu a tras. Va avea încrederea mea și a jucătorilor”.

Mai multe știri despre CFR Cluj - Universitatea Craiova:

Reghecampf a schimbat starea de spirit de la Universitatea Craiova » Dezvăluirile unui titular: „Toți ar trebui să facă asta”

Calvar încheiat! După 3 luni și jumătate, fotbalistul #1 de la CFR Cluj a revenit pe teren

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
dandana
dandana  •  31 Iulie 2023, 14:56
Postat de Seanotes pe 31 Iulie 2023, 01:34

test

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigimarga2
gigimarga2  •  31 Iulie 2023, 09:38

Cu lotul asta , nici o șansa . Se pare ca astia la Craiova au ivanită căci inca n au conștientizat că Ivan din 10 ocazii singur cu portarul rateaza 11 . Sa te bazezi pe unul ca ivan pentru a câstiga titlul e ca si când ai visa sa caștigi Formula 1 cu Dacia papuc

concret
concret  •  31 Iulie 2023, 08:50
Postat de dpasa pe 31 Iulie 2023, 02:04

Mitrita e mitraliera Ivan ghinionist Marcovici e noul Camataru. Reghe e tip simpatic au nevoie de aparare. Stampila.

Ivan ghinionist? Marcovici noul Camataru? Jignesti fotbalul, ba! Ai standarde ultra scazute sa faci asemenea comparatii. Mitrita saracul poate ar face diferenta la u21 cu fizicul ala. Iar de expiratii ailalti doi nici nu mai are rost discutie.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează