FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA

„Nu fumăm de astea!” » Sorin Cârțu, răspuns ironic pentru Marius Șumudică, înainte de Supercupa României

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 12:27 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 13:32

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele Universității Craiova, a răspuns ironic atunci când a fost pus să comenteze declarațiile lui Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, cel care a declarat că Supercupa României nu e atât de importantă pentru „feroviari”.

  • Meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională, fiind astfel primul duel găzduit de cel mai mare stadion al țării după cele 4 partide de la Campionatul European atribuite Bucureștiului.

Personaj uns cu toate alifiile în fotbalul românesc, „Sorinaccio” crede că afirmațiile lui Șumudică au fost făcute doar pentru a-i deruta pe olteni. 

Nu fumăm de astea! Nu credem în aceste declarații ale lui Marius. Sunt sigur că își dorește să câștige acest trofeu. 

N-aș vrea să spun cine e favorită. Poate chiar ei sunt, având în vedere că au început mai devreme, au avut mai multe meciuri amicale și au jucat deja un meci oficial”, a declarat Sorin Cârțu, președintele de la CSU Craiova, în direct la Pro X. 

Liga Campionilor are prioritate pentru CFR Cluj 

Sâmbătă, de la ora 20:00, CFR Cluj va înfrunta CS Universitatea Craiova în Supercupa României. Marius Șumudică anunță modificări importante în echipa de start.

„Urmează un meci decisiv, cu trofeul pe masă, contra celor de la Craiova, o echipă puternică. Dacă mă întrebați, pentru mine este mult mai important să ne calificăm în Liga Campionilor, dar asta nu înseamnă că ne vom da la o parte în Supercupă. Cu siguranță vor apărea și niște modificări în echipa de start”, a comentat antrenorul campioanei.

FRF a scos la vânzare biletele pentru Supercupa României

FRF a pus la vânzare biletele pentru Supercupă. Acestea costă 30 RON la peluze, respectiv 60 RON la tribune, și pot fi cumpărate de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

La Supercupă vor avea acces 3 categorii de spectatori:

  • cei vaccinați împotriva COVID-19, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • cei care au un test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau test negativ antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
  • cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

VIDEO Lucian Goian, despre numirea lui Șumudică la CFR Cluj: „Nu cred că se va schimba”

Citește și alte știri de actualitate:

Probleme la plecarea în cantonament » Ce au găsit autoritățile în bagajul noului atacant de la Botoșani: „Dacă se va demonstra, îi putem desface contractul”

Farul a mai bifat o achiziție: a semnat jucătorul dorit de FCSB și Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
andreidim2001
andreidim2001  •  09 Iulie 2021, 17:23

Are față sau nu are "fatza" ? Cam asta este întrebarea. :)))

dorelus
dorelus  •  09 Iulie 2021, 13:37

Nici eu nu stiu ce fumeaza Cartu dara, vazind cu cata determinare a spart o cabina pe un teren in Elvetia in vazul lumii,inclin spre a crede ca nu fumeaza Marasesti fara filtru... Acest personaj se crede mai smecher decit este si e pacat... Doamne ajuta.

relu1250
relu1250  •  09 Iulie 2021, 13:16

Fotbalul adevarat,se joaca la CE,referitor la asa zisa supercupa,sunt curios cati mai doresc acest gen de fotbal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează