FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // VIDEO Dan Petrescu anunță revenirea lui George Țucudean: „E cea mai importantă achiziție, sper să-l punem pe picioare”

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 15:40

CFR Cluj s-a reunit astăzi, iar antrenorul Dan Petrescu (52 de ani) și mijlocașul Ciprian Deac (33 de ani) au oferit primele declarații din acest an.

„Bursucul” a vorbit despre interdicția primită de CFR Cluj la transferuri și e mulțumit că George Țucudean, atacantul care a luat o pauză de la fotbal în toamnă, a revenit la antrenamente. 

„Pentru mine e bine că am semnat prelungirea, am mai multă liniște și sper să duc la final acest contract. E bine să ai continuitate la echipele la care te simți bine, iar eu m-am simțit mereu bine la Cluj. 

Îmi doresc mult să putem face transferuri, dar avem un lot valoros, chiar dacă a plecat Culio, iar el e o pierdere incredibilă. Avem unele nume pregătite pentru transferuri, în cazul în care interdicția se va ridica. Țucudean e cea mai importantă achiziție din această iarnă, chiar dacă nu s-a mai antrenat și nu a mai jucat. Arată bine, l-am văzut, sper să reușim să-l punem pe picioare din punct de vedere fizic”, a declarat tehnicianul.  

„Ne bucurăm că domnul Petrescu a rămas, e un antrenor bun care a făcut o treabă bună aici. Sunt mai multe echipe în lupta pentru titlu, va fi o luptă strânsă, dar suntem pregătiți, așa cum am fost mereu. Nu mai avem nevoie de transferuri, suntem un grup numeros și valoros.

Există amenzi pentru cei cu kilograme în plus, vreau să-l întreb pe Mister dacă există bonusuri pentru cei cu kilograme în minus- Ciprian Deac 

Program CFR Cluj

Campioana României va efectua, între 11 și 25 ianuarie, un stagiu de pregătire în Spania, la Oliva Nova, în Valencia. Acolo, campioana va disputa 5 partide amicale, adversarii și datele urmând să fie anunțate ulterior pe site-ul oficial al clujenilor. 

Vezi și: 

CFR Cluj o surclasează pe FCSB la un alt capitol important: Bogdan Vintilă, de 8 ori mai sărac decât Dan Petrescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
159033828487862
Daniel Nedelcu  •  09 Ianuarie 2020, 21:04

...Beleanu Petrescu,...se confruntă cu MM-ul,...magazioner la stână! ....va fi un play-off,...cu transhumanță cu tot,...unde un cioban meltean i se fură'...visu cu tot cu brânză!

1763887750508605
Calin Francu  •  09 Ianuarie 2020, 20:34

Tucutean asta se joaca cu viata . Vad ca nu se opreste ajunge ca tata-l sau . Cu inima nu te joci ca zice Petrescu sau altii de prin club. El cind o sa fie supus la efort cind va resimtii aceeleasi fibrilatii care pot duce la infarct si chiar moarte. Eu imi bagam picioarele in el fotbal mai importanta e viata . Dar fiecare cum isi asterne asa doarme. Nu se lasa pina nu se curata.

vendredi13
vendredi13  •  09 Ianuarie 2020, 17:15

Ăștia au interdicție la transferuri pentru că au fost corecți și nu au împrumutat clubul ca la FCSB.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close