FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Vinicius îi acuză pe șefii campioanei că mint: „Nu înțeleg de ce susțin asta!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 20:43

Fundașul central brazilian Vinicius (35 de ani) i-a cerut public explicații lui Dan Petrescu pentru faptul că a fost lăsat în afara listei UEFA.

Așa cum Gazeta Sporturilor scria pe 13 septembrie, Vinicius l-a confruntat pe Dan Petrescu! Fundașul central brazilian, apt de joc în acest moment, a confirmat discuția în contradictoriu avută cu antrenorul.

Nu înţeleg de ce susţin că sunt accidentat, eu am avut o problemă medicală acum o lună jumate şi vreau şi eu să ştiu de ce cel mai bun apărător, folosit în toate meciurile, nu este pe listă. Eu sunt bine, pot juca, conducerea trebuie să dea o explicaţie”, a declarat Vinicius pentru TV Telekom Sport. 

Întrebat în conferința de presă despre situația lui Vinicius, Dan Petrescu a replicat: „Nu îmi reproșez nimic. Îmi pare rău doar. Asta e situația, avem doar 19 locuri pe lista UEFA. Vor mai fi astfel de probleme”.

Vinicius, decis să părăsească CFR

În acest sezon, a evoluat numai în preliminariile Champions League, î „dublele" cu Astana, Maccabi Tel Aviv și Celtic, accidentându-se înaintea primei manșe cu Slavia Praga. În Liga 1 nu a jucat, Dan Petrescu folosind principiul rotației: o formulă în partidele europene, alta în campionat. 

Vinicius, care mai are contract doar până în vara lui 2020, este în continuare supărat și pare decis să nu mai semneze o eventuală prelungire a înțelegerii cu CFR, așa cum o făcuse iarna trecută. 

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ștefan Radu, Luis Alberto și Ciro Immobile nu joacă împotriva campioanei României!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
daniaania
daniaania  •  22 Septembrie 2019, 10:51

Prea mult circ.Se exagerează cu subiectul.DP știe mai bine.Vinicius nu va pleca de la CFR.Stați relax.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  19 Septembrie 2019, 09:05

Dan Petrescu o marioneta fara caracter ahtiat dupa bani !

126791918017681
Danezul Gramada  •  19 Septembrie 2019, 07:15
Postat de Constantin Mosnegutu pe 19 Septembrie 2019, 03:32

Pentru ca esti accidentat. N-ai inteles? Asta a stabilit conducerea si antrenorul si nu inteleg de ce faci atata circ... Poti sa te dai si cu fundul de pamant ca nimeni nu o sa scrie ca e altfel. Te crezi la becali, la fcs pre b? Baga-ti mintile in cap! Unde te crezi?

Spre B mergi tu cu ***. Noi o sa fim in play off si in lupta la titlu si rinistii isi reinnoiesc abonamentul la play out. ***.Minamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează