FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOLUNTARI 5-0

CFR Cluj - Voluntari 5-0 // Toni Conceicao are doi remarcați după victoria sezonului » Cum comentează zvonurile demiterii

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 22:29

CFR Cluj s-a impus categoric în fața celor de la FC Voluntari, scor 5-0. Toni Conceicao i-a felicitat pe Țucudean și pe Costache la finalul înfruntării și e sigur de locul lui pe banca "feroviarilor".

"Ar fi o lipsă de respect faţă de adversar să îl desconsiderăm. Meciul de azi nu a fost unul simplu, dar noi am fost serioşi. Am făcut un meci foarte bun, pentru că am înţeles că acest campionat se poate decide cu victorii contra echipelor mici. Pentru că noi aici am avut probleme.

Băieţii au înţeles asta, îi felicit pentru atitudine, dar de mâine trebuie să ne gândim deja la următorul meci, cu Dinamo.

Şi la Botoşani, şi astăzi am reuşit să facem scor. Mă bucur că ne creăm ocazii, dar mai ales pentru victorie. Vreau să îi felicit pe Ţucudean şi Costache", a declarat Conceicao pentru Look TV.

"Eu simt foarte multă încredere din partea conducerii, mi se transmite asta. Am început deja să vorbim despre ce avem de-a face în iarnă. Noi suntem foarte uniţi"Toni Conceicao

Vezi și:

CFR Cluj - Voluntari 5-0 // "Țucu" SHOW! Campioana reușește victoria sezonului și se distanțează în fruntea clasamentului Ligii 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bridges
bridges  •  01 Decembrie 2018, 08:45

Niciodata n-ar fi jucat CFR-ul atat de ofensiv cu Edi Iordanescu. Chiar daca Voluntari are o aparare vraiste nu puteau sa-i dea atatea daca jucau inchis, fara imaginatie, cu ochii doar pe tabela sa-si asigure un 1-0 si nimic mai mult.

lake1001
lake1001  •  01 Decembrie 2018, 06:32
Postat de marius.bxl pe 01 Decembrie 2018, 00:41

Este bine ca se incearca stabilitatea la cluj.sunt cu steaua dar vreau qa *** *** jiji cu dica cu tot anu asta

Gigi e disperat..... ttaiaaca Clinceniul si Ozonul

marius.bxl
marius.bxl  •  01 Decembrie 2018, 00:41

Este bine ca se incearca stabilitatea la cluj.sunt cu steaua dar vreau qa *** *** jiji cu dica cu tot anu asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează