FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS MIOVENI 1-0

Dan Petrescu a oferit declarația serii: „Să câștigi cu Sevilla e normal. Dar să o bați pe Mioveni nu e ușor, felicitările mele pentru eroi!”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 22:45 / Actualizat duminica, 12 decembrie 2021 23:09

CFR Cluj a învins-o fără emoții pe CS Mioveni, scor 1-0. La finalul partidei, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, și-a lăudat fotbaliștii, pe care i-a numit eroi. 

CFR a ajuns la 8 victorii consecutive în campionat, iar Dan Petrescu este mulțumit de jucătorii săi, pe care îi numește „eroi” pentru modul cum au luptat și câștigat acest meci.

A „scăpat” pe net poza care poate lămuri situația de la „națională”: „Fostul și viitorul selecționer”
SELECȚIONER
A „scăpat” pe net poza care poate lămuri situația de la „națională”: „Fostul și viitorul selecționer”

„Cred că sunt 8 meciuri în care am câștigat fără să luăm gol, 7 în campionat și unul în Europa. E o perioadă bună pentru noi, dar am suferit mult exact la ce mă așteptam, la ce am văzut la Mioveni, apărare foarte bună și contraatacuri excelente. Eu mă așteptam ca adversarii să aibă mai multe ocazii, pentru că așa fac tot timpul, te lasă să crezi că domini și apoi contraatac. 

Am pregătit meciul, dar nu ai cum să îi oprești. Dacă ei fac bine chestia asta, o să o facă în continuare. Și fără puțin noroc, nu puteam câștiga, pentru că trebuie să recunoaștem că am avut noroc azi. Vreau să felicit băieții, pentru că le-am spus:  «dacă câștigați meciul ăsta, sunteți eroi! Dacă câștigați cu Sevilla, e normal, cu Jablonec, cu nu știu cine».

Dar să câștigi meciul de azi, după nu știu câte meciuri jucate și atâta oboseală și pe un asemenea teren, credeți-mă că nu e ușor. Și merită felicitări!”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

Dan Petrescu: „Cred că rezultatele lui CFR de anul ăsta sunt cele mai bune din istoria clubului”

CFR își continuă forma extraordinară din Liga 1, unde are 17 victorii și 2 eșecuri în 19 etape, iar tehnicianul ardelenilor este de părere că echipa scrie istorie în campionat.

„Trebuie să recunosc că suntem toți obosiți, nu avem timp să ne odihnim deloc. Și dacă veneam de la început, tot așa era. E foarte greu să îi impresionezi mereu, să studiezi, să le spui cum să răspundă tactic. 

Mi se pare că rezultatele lui CFR de anul ăsta poate sunt cele mai bune din istoria clubului. După 20 și ceva de meciuri, sau câte au fost, să ai numai victorii, eu cred că băieții merită felicitați!”, a adăugat Dan Petrescu.

Urmează deplasare la Farul, un adversar mai greu nu se putea! Vă dați seama că Gică e supărat, a pierdut. Joacă bine acasă, nu și în deplasare. Orice rezultat pozitiv acolo ar fi bun, e clar că am vrea victoria, dar suntem conștienți că orice meci cu Farul din deplasare este foarte greu. Micile detalii vor face diferența, cum a fost și azi
-Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Era important să câştigăm cu o echipă care se apără incredibil. Au avut mai multe ocazii decât noi, dar am fost bine şi noi. Noi am învățat un singur lucru: la noi, vedeta e echipa
-Valentin Costache, marcatorul golului victoriei cu CS Mioveni

Suntem favoriți la titlu, pentru că suntem pe primul loc. E bine că depindem numai de noi, dar până la play-off sper să mărim distanța, acesta e obiectivul nostru acum și trebuie să luptăm fiecare meci
-Mario Camora, căpitan CFR

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Gică Hagi, iureș după eșecul cu Sepsi » S-a luat de toată lumea, arbitri, jurnaliști și adversari: „Nu o mai dați la televizor, ascundeți-o și pe asta!”

Iată unde se transferă Florin Tănase! Mutarea e 95 la sută rezolvată » Câți bani va lua Gigi Becali pe căpitanul său

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
286048266805066
Adrian Mateescujn  •  14 Decembrie 2021, 17:59
Postat de caminero pe 13 Decembrie 2021, 13:27

Dacă-i povesyești și de Șahtior Soligorsk, pe lîngă Ș. Donețk și Ș. Karagandy, o să facă atac de panică lîngă porumbul pe care-l depănușează ...

Retrage ti comentariul! Liga 1 nu e maidan și nici o echipa indiferent de poziționare în clasament. tu nici la liga 5 probabil nu ai jucat...

286048266805066
Adrian Mateescujn  •  14 Decembrie 2021, 17:54

Faptul ca faceți o echipa de maidan, o echipa care s.a angrenat în liga 1 cu un buget modest fără sa fie mercenari și din extern... Sunteti penibili și fără respect! O sa vedeți ca mMioveni o sa fie peste 3 echipe la retrogradare și pe maidan ati jucat voi fără sa știți ceva despre acest sport! Respect celor care supraviețuiesc în condiții modeste! RUȘINE!

svt1
svt1  •  13 Decembrie 2021, 14:27

CFR o echipa de amatori care joaca intr-unul din cele mai slabe campionate din Europa. Dan Petrescu un clown care se umfla mai tare decât îl țin penele. A avut cu ani in urma niște mici realizări (și ala pur noroc) cu Urziceni și cam atât. Are impresia ca Mioveni=BorusiaD și chiar e convins ca jucătorii lui sunt niște eroi câștigând cu o echipa de maidan. Asta e nivelul fotbalistic și de mentalitate in România.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează