FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS MIOVENI 1-0

CFR Cluj - CS Mioveni 1-0. Pelici, despre o eventuală demitere: „Am avut o înțelegere cu cei din conducere”

Alexandru Pelici
Alexandru Pelici

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 22:13 / Actualizat duminica, 12 decembrie 2021 22:53

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0. La finalul partidei, antrenorul piteștenilor, Alexandru Pelici, a vorbit despre posibilitatea de a fi demis de la echipă.

Cu eșecul din „Gruia”, Mioveni a ajuns la o singură victorie în ultimele 8 etape și este pe loc de baraj, iar scaunul lui Pelici se clatină tot mai tare. Întrebat la interviurile de după meci despre o eventuală demitere, antrenorul a anunțat că se așteaptă ca în pauza de iarnă să se tragă linie.

A „scăpat” pe net poza care poate lămuri situația de la „națională”: „Fostul și viitorul selecționer”
SELECȚIONER
A „scăpat” pe net poza care poate lămuri situația de la „națională”: „Fostul și viitorul selecționer”

„Cine vrea să critice o face și după 10 minute, dacă vrea. Depinde care e obiectivul sau interesul. Noi am avut o înțelegere cu cei din conducere, să ne lase până la iarnă, am girat cu asta. La iarnă se trage linie și vedem ce am făcut și unde suntem. Eu azi îmi felicit băieții, pentru că au luptat, dar nu am înscris din păcate. 

Dacă mai aducem doi-trei jucători cu calitate, să ne ajute pentru situațiile astea din ultima treime, cred că suntem în regulă ”, a declarat Alexandru Pelici, potrivit Digi Sport.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Gică Hagi, iureș după eșecul cu Sepsi » S-a luat de toată lumea, arbitri, jurnaliști și adversari: „Nu o mai dați la televizor, ascundeți-o și pe asta!”

Iată unde se transferă Florin Tănase! Mutarea e 95 la sută rezolvată » Câți bani va lua Gigi Becali pe căpitanul său

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează