FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR s-a răzgândit în urma unui articol de pe GSP.ro! Liderul vrea acum arbitri străini, dar cu o condiție

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 16:04

CFR Cluj s-a răzgândit și a emis astăzi un comunicat de presă în care spune că e de acord cu arbitrii străini la meciurile din play-off, deși în Adunarea Generală de marți s-a opus și a votat împotrivă. 

Totuși, ardelenii au pus o condiție clară pentru ca arbitrii străini să conducă meciurile lor.

"În Adunarea Generală desfășurată ieri, 27 februarie 2018, clubul CFR 1907 Cluj a votat împotriva aducerii arbitrilor străini la meciurile din play-off-ul Ligii 1. Așa cum bine știți, propunerea aducerii arbitrilor străini a venit din partea clubului FCSB, care, împreună cu această solicitare, a înaintat o listă cu Federațiile propuse să trimită brigăzi la partidele din play-off.

Cele patru Federații erau: Serbia, Turcia, Polonia și Israel. Cu tot respectul pentru arbitrii din țările mai sus menționate, considerăm că valoarea arbitrilor români este superioară acestora. Încurajăm arbitrajul românesc, cât și fotbalul românesc, și avem încredere că doar împreună putem crește și deveni mai puternici.

Totuși, ca urmare a ultimelor articole apărute în presă (vezi mai jos articolul apărut în GSP, miercuri, 28 februarie), pentru a înlătura orice fel de acuzații la adresa clubului nostru, cât și pentru eliminarea oricăror suspiciuni privind integritatea competiției, ne manifestăm public acordul ca la meciurile din play-off, cu aprobarea Federației Române de Fotbal, să fim arbitrați de către brigăzi doar din primele 6 campionate ale Europei, precum Spania, Anglia, Italia, Germania, Franța", se arată în comunicatul ardelenilor.

Citește și:Gigi Becali, dezarmat: "Noi, Steaua, suntem la mâna lui! În halul ăsta a ajuns fotbalul românesc"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Februarie 2018, 20:28

Nimeni nu vrea nimica. Doar berbecutul asta de Becali scoate flacari pe nari.Nimica nu-i convine .Ca mioarei din Miorita.

rin08
rin08  •  28 Februarie 2018, 17:56
Postat de xclx pe 28 Februarie 2018, 16:40

Ce aberatie :))) De udne stie CFR de pe acuma cu ce federatii alegea FRF sa colaboreze?

prostane fcsb a dat lista cu tarile din care vor arbitri

martinpen
martinpen  •  28 Februarie 2018, 17:36

CFR daca accepta arbitrii straini, ii da cea mai mare lovitura lui gg. Oricine il cunoaste de atata timp si stie ca de cate ori insista intr-o anumita directie, el vrea opusul. Asa si in cazul arbitrilor, insista pe straini, stiind ca CFR nu va accepta, iar cu arbitrii romani, in playoff CFR e victima sigura. Se pare ca cineva din anturajul lui gg s-a laudat unde nu trebuie cu marea lovitura a stapanului si CFR a aflat. Bravo CFR, sa fie lupta, dar pe teren, nu la comisii...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează