FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Chiajna confirmă GSP: a transferat un fost căpitan al lui Dinamo și un fotbalist care a jucat la Petrolul

Andrei Marc
Andrei Marc

Articol de - Publicat joi, 24 august 2017 13:22

Concordia Chiajna a ajuns la o înțelegere cu Andrei Marc (24 de ani), jucător despre care GSP.ro a scris încă din 7 august că va semna cu formația ilfoveană.

Fostul căpitan al lui Dinamo (ultima dată la formația turcă Sanliurfaspor) s-a antrenat cu Chiajna de la începutul lunii august, iar astăzi a semnat cu echipa antrenată de Vasile Miriuță.

Alături de fundașul central, tot astăzi a semnat un alt apărător. E vorba despre Enza-Yamissi Manasse, care a revenit după 3 ani în România unde a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești. Ultima echipă pentru care a jucat este Orleans Loiret, formație promovată anul ăsta în liga secundă din Franța.

Marc le-a fost propus în această vară lui Dinamo și celor de la FC Botoșani, însă cele două formații n-au părut interesate de serviciile lui.

ss
Enza-Yamissi Manasse

12 meciuri
a jucat Enza-Yamissi Manasse pentru Orleans Loiret

300.000 €este cota lui Marc, conform transfermarkt.de

1 gola marcat Andrei pentru Şanliurfaspor, în 21 de meciuri

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează