FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-3

CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-3 / Devis Mangia are un favorit în Liga 1: "El merită trofeul de cel mai bun fotbalist al anului"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 21:59

CS U Craiova s-a impus în deplasarea de la Chiajna, scor 3-1, și își consolidează poziția a patra în Liga 1. Devis Mangia crede că Alexandru Mitriță merită trofeul de cel mai bun fotbalist român al anului.

"Este important că am câștigat, nu că ne-am apropiat de FCSB și Viitorul. Nu-mi convine că am luat gol din faza fixă.

În repriza secundă am scăzut puțin ritmul, dar am făcut un meci mai bun decât etapa trecută, cu Dunărea Călărași. A fost și alt gen de meci, mai deschis. Am avut spații astăzi.

Mitriță este un jucător foarte important pentru noi, dar am avut soluții astăzi. Totuși, prefer să îl avem apt. Bărbuț a crescut foarte mult. A început mai prost sezonul, dar acum merită să joace. Pentru mine, evident că un jucător de la Craiova merită trofeul de cel mai bun jucător al anului. Cred că Alex Mitriță a făcut un sezon foarte bun.

Trebuie să câștigăm toate meciurile dacă vrem performanță. Nu e nicio presiune pusă de clasament. Vom vedea la final unde stăm. Nu vorbim de titlu în vestiar. Trebuie să vedem cum ne recuperăm", a declarat la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-3 // VIDEO + FOTO Victorie în 45 de minute » Oltenii țin aproape de rivalele la titlu + Clasamentul actualizat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
albalbastru72
albalbastru72  •  07 Decembrie 2018, 13:20

Nu exista dubii ca Mitrita e de departe cel mai bun din liga 1,si anul trecut a fost dar au existat interese ciobanesti...

qwerty007
qwerty007  •  07 Decembrie 2018, 02:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Decembrie 2018, 01:08

asa de bun e Mitrita ca un meci joaca, urmatorul e suspendat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează