FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 0-1

Constantin Budescu, întrebat de ce e rezervă la FCSB: „Nu ştiu ce e cu mine”

Constantin Budescu
Foto: GSP
Constantin Budescu Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 07:56 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 09:15

FCSB s-a impus în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 1-0. Golul a fost marcat de Constantin Budescu, din penalty, în minutul 7 al prelungirilor. La final, mijlocașul roș-albaștrilor a fost întrebat și despre faptul că nu e titularizat deocamdată în Liga 1. Budescu spune că e pregătit să joace din primul minut.

Totul despre Chindia - FCSB, AICI!

„La fotbal e presiune, dar sunt obişnuit. Mă bucur că am marcat, meciul a fost greu. Am început bine, dar după acea eliminare ne-a fost mai greu. Ei s-au apărat, noi am avut ocazii. Ăsta este fotbalul, până la urmă am marcat. Ne-am bucurat în vestiar, ne-am descătuşat. Este un sentiment plăcut când marchezi în ultimul minut, chiar dacă trăieşti periculos. Victoria este meritată. 

Nu ştiu ce e cu mine, dar nu mă simt rău deloc (n.r. întrebat despre faptul că nu e titular), mă simt foarte bine. Depinde de meci, de echipa pe care o întâlnim. Antrenorul decide cine joacă şi cine nu. Este mai puţin important dacă sunt titular, important este să-mi ajut echipa să câştige puncte. Avem un singur obiectiv, acela de a câştiga campionatul şi să facem o echipă puternică pentru a ajunge din nou în grupe, în Europa”, a declarat Budescu potrivit Telekom Sport.

O victorie muncită, foarte importantă. Știam că ne aștepta un astfel de meci. Vorbeam cu Budi pe bancă, când au luat roșu, că a devenit meciul mai greu. S-au băgat pe o linie, cred. Suntem fericiți, cu astfel de meciuri putem câștiga campionatul. Contează foarte mult clasamentul, să ajungem unde ne-am propus la final. 

Ne-am făcut vacanța frumoasă, vom munci în aceste două săptămâni. Nu am vorbit încă cu Mister. Nu știu dacă este supărat, a văzut că cei de la Chindia s-au pus pe o linie, au stat mai mult pe jos. Cele 3 puncte erau cele mai importante. Am crezut până la capăt, altfel nu dădeam gol. A fost penalty clar, am înțeles că și roșu.
-Valentin Gheorghe, FCSB

VIDEO Control superficial înainte de Chindia - FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Edi Iordănescu, acid după Chindia - FCSB 0-1: „Cred că a fost record mondial. Dezamăgitor!” + care este relația actuală cu Gigi Becali

Emil Săndoi, furtunos după Chindia - FCSB: „Ei de ce nu au primit cartonașe roșii? Lipsă totală de fair-play”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Octombrie 2021, 13:10

Nu te poti apara singur...lasa-i pe specialisti. Dar nu asa care fura , is falimentari si sponsorizeaza fcsb. Fcsb ii place sa poarte pe piept numele falimentarilor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Octombrie 2021, 13:08

Fa-ti asigurare de viata...esti atacat din zona araba de unde ai primit bani grei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează