FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 // La asta s-a ajuns! MM Stoica, înjurat de către galeria FCSB, spre stupoarea jucătorilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 00:17

Mihai Stoica (54 de ani), fostul manager general al FCSB-ului, a fost înjurat de către suporterii din Peluza Roș-Albastră, la meciul cu Chindia Târgoviște, câștigat cu scorul de 2-1, pe Stadionul „Ilie Oană”. 

Reprezentanții Peluzei Roș-Albastre și-au exprimat susținerea pentru noul manager, Narcis Răducan (45 de ani), în urmă cu aproximativ două săptămâni, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook (DETALII AICI)

Nu numai că îl susțin pe noul membru al conducerii FCSB, ci îl contestă în continuare pe fostul manager, Mihai Stoica. Aceștia i-au adresat injurii înaintea meciului de la Ploiești, în timp ce jucătorii ieșiseră la încălzire. 

Fotbaliștii au părut mirați complet de scandările galeriei față de MM, unul dintre conducătorii exponențiali ai istoriei clubului. 

VIDEO // Declarațiile lui Narcis Răducan, la finalul partidei

VEZI ȘI:

CHINDIA - FCSB 1-2 // Adi Popa, „săgeți” către Bogdan Vintilă: „E frustrant să lustruiești banca. Nu la asta m-am așteptat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Octombrie 2019, 12:01
Postat de vendredi13 pe 21 Octombrie 2019, 11:43

Aia nu e galerie. Cred că doar voi i-aţi auzit pe cei douăzeci plătiți de Narcis. :))). La fel şi ştirea este advertorial Narcis, să recunoaștem.

platiti de narcis??? asa tembel poti sa fii

vendredi13
vendredi13  •  21 Octombrie 2019, 11:43

Aia nu e galerie. Cred că doar voi i-aţi auzit pe cei douăzeci plătiți de Narcis. :))). La fel şi ştirea este advertorial Narcis, să recunoaștem.

1507324385994919
Florin Ciulic  •  21 Octombrie 2019, 10:41

semeni vant,culegi furtuna,cea mai buna definitie a tot ceea ce se-ntampla in jurul acestui om de o moralitate impecabila...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează