FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - GAZ METAN 1-1

CHINDIA - GAZ METAN 1-1 // Viorel Moldovan a sesizat un aspect important: „Suntem singura echipă din Liga 1 care n-a pățit asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 20:24

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi în meciul terminat la egalitate cu Gaz Metan, scor 1-1. 

„Prima repriză a fost a Gazului, care a avut inițiativa, a doua parte a fost a noastră. Am pus presiune pe apărarea adversă. Știam că e o echipă bună pe tranziția pozitivă. Mă bucură reacția băieților mei după golul primit. E un punct pe care trebuie să-l apreciem.  

Suntem singura echipă din Liga 1 care n-a primit gol din fază fixă. Asta înseamnă să ai concentrare, să fii responsabil pe aceste momente fixe care fac diferența. Lucrăm aceste faze la antrenamente. Până la urmă, executantul e cel mai important în proporție de 80%. Și azi am dat gol din fază fixă”, a declarat Viorel Moldovan la TV Telekom Sport.

Vezi și:

Cine a avut cei mai mulți fani în turul Ligii 1 » Luptă între Craiova și FCSB + SURPRIZĂ imensă în Top 3 și asistențe rușinoase la coada clasamentului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează