FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Chindia Târgoviște, două mutări la începutul lui 2023: a adus doi jucători, de la FCSB și Farul

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 11:03 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 11:47

După reunirea de luni, Chindia a avut în această dimineață vizita medicală, înaintea plecării în cantonamentul din Antalya. Dacă clubul s-a despărțit de doi jucători, argentinianul Juan Passaglia (care a preferat să se întoarcă acasă, la echipa de ligă secundă Argentino Agropecuriao) și Constantin Dima, în schimb au apărut două noutăți, Ovidiu Perianu (20 ani, FC Botoșani) și Jeremy Corinus (25 ani, Farul).

Primul a fost împrumutat de la FCSB până la finalul sezonului, în timp ce fostul jucător al trupei lui Gheorghe Hagi a fost transferat definitiv. 

Mutarea începutului de an în Liga 1: CS Universitatea Craiova s-a înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Ișfan » Ce a spus Rotaru
CSU CRAIOVA
Mutarea începutului de an în Liga 1: CS Universitatea Craiova s-a înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Ișfan » Ce a spus Rotaru

Ovidiu Perianu a fost crescut de FCSB

Noul fotbalist al Chindiei Târgoviște și-a făcut junioratul la FCSB, pentru care a evoluat la toate grupele de vârstă. 

Și-a făcut debutul în tricoul echipei mari a roș-albaștrilor pe 25 iulie 2019, când roș-albaștrii au învins în Armenia, scor 3-0, formația Alashkert, în turul doi preliminar din Europa League. 

În tricoul celor de la FCSB, Ovidiu Perianu a adunat 45 de meciuri, fără a izbuti vreun gol sau vreo pasă decisivă și a câștigat un trofeu: Cupa României. în anul 2020. 

În perioada iulie 2022 - ianuarie 2023, fotbalistul originar din Bârlad a evoluat sub formă de împrumut la FC Botoșani, pentru care a bifat 13 apariții, în campionat și Cupă. Cota acestuia este de 300.000 de euro. 

Jeremy Corinus are în CV formații precum Bordeaux și Ajaccio

Jeremy Corinus, mijlocaș defensiv francez, și-a făcut junioratul la Girondins de Bordeaux și Amiens. La nivel de seniori, fotbalistul din Hexagon a jucat la Gozzano și Fermana, echipe italiene, și Ajaccio. 

În februarie 2022, Jeremy Corinus a ajuns în fotbalul românesc, la Academica Clinceni, pentru care a evoluat în 5 rânduri. În iulie 2022, Jeremy Corinus s-a transferat la Farul Constanța, din postura de jucător liber de contract. 

A bifat 6 meciuri în actuala stagiune pentru dobrogeni: 4 în Liga 1 și două în Cupa României. Este cotat la 100.000 de euro pe Transfermarkt.com. 

VIDEO. Daniel Popa, declarații după Chindia - FCSB 0-2: „Am jucat cu o echipă foarte bună pe un teren foarte dificil”

Citește și:

Mihai Stoica anunță că FCSB nu se va mai baza pe 6 fotbaliști: „Dacă nu-şi rezolvă problemele, vor juca la echipa a doua”

„Sunt unele meciuri ale naționalei la care sunt aduși jucători doar ca să fie vânduți!" » Un fost stelist, de 4 ori campion în Liga 1, a făcut pentru Gazetă o analiză a fotbalului românesc

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează