FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chipciu a surprins la conferința de presă: "Dacă va continua așa, mă gândesc să plec" » Mesaj pentru peluze

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 15:00

Alex Chipciu nu exclude să plece de la Steaua dacă va fi contestat în continuare de fani. Deși recunoaște că reproșurile din partea galeriilor l-ar durea mult mai tare, mijlocașul Stelei recunoaște că e afectat și de huiduielile spectatorilor de la Pitești. 

"Încă mai am anumite dureri la meciuri și la antrenamente. De la operație se trage totul. A doua operație a fost mai dificilă, am și resimțit-o mai mult.

Sunt concentrat mereu, dar se întâmplă să ratez, cu Dinamo chiar am ratat mult, mereu. Tănase, Dică au fost și ei huiduiți de fani și erau cei mai buni. Nu am ce face, trebuie să răspund pe teren. E dureros să fim huiduiți. Eu n-am fost niciodată vreun marcator ca să dau 20 de goluri într-un sezon. 

Am un om al străzii în fața blocului și cred că și el știe că nu sunt în formă.

E cam greu să plec acum pentru că patronul vrea mulți bani pe mine și nu știu dacă ar da cineva mult pe mine.

Iubesc Steaua, niciodată nu m-am gândit să plec. Dar dacă atmosfera asta nu se schimbă și voi fi înjurat mereu, și la națională la fel, chiar mă gândesc să plec de la Steaua", a zis Chipciu la conferința de presă.

...despre revenirea galeriei: "Dacă se va întâmpla asta, ar fi cel mai bun lucru. Ne simțim mult mai bine cu ei în spate. Fotbalul e pentru fani și e păcat să nu fie lângă noi. De exemplu, pe mine m-ar durea mult mai mult dacă m-ar huidui Peluza Nord sau Sud, pentru că ei sunt fanii adevărați. Nu zic că la Pitești nu vin și fani adevărați, dar mai sunt și alții care sunt de partea ta doar când câștigi"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Martie 2016, 02:29
Postat de ortega pe 06 Martie 2016, 09:30

Nu zic că la Pitești nu vin și fani adevărați, dar mai sunt și alții care sunt de partea ta doar când câștigi" ... Bravo mă ! Ai dat fără să vrei definiția suporterului fcsp-ist ... sfcp-ist ... pcsf-ist ... cum o fi ... tot un rahat ...

tu poti abera non stop ca nimeni nu te crede,apropos ,rapid e prima echipa comunista,o hotie de echipa ,o mafie care trebuia desfiintata demult ! chipciule lasa -ne baaaaaaaaa ca ne ai mancat titlul,bai pe tine te joca toti,si nu esti in stare sa dai un gol ba,nimic,si ai ajuns mai rau ca tase,ce mare pierdere si ala,sa nu uitam ca nu a facut nimic la steaua in afara de ultimu sezon mai bunicel in ton cu echipa,iar dica e prea mare ca sa vb tu de el !

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Martie 2016, 10:53

chiar te rugam: scapa-ne de tine!

381008032088472
Valentin Cioromelea  •  06 Martie 2016, 09:46

Asa, si? Ce mare problema ca pleca.Joaca intai fotbal, lasa lamentarile ,strange din dinti, vezi cateva meciuri ale Stelei din anii 80, si abia apoi cearta galeria.Cine plateste bilet sau abonament poate sa fluiere sau sa aplaude.Trebuia sa stii asta cand te-ai apucat de fotbal.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează