FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cifrele lui Laurenţiu Reghecampf din ultimii patru ani: trei trofee, două milioane de euro în cont

Articol de - Publicat vineri, 16 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 15 mai 2014 23:12

Pe 16 mai 2010, Reghecampf păşea prima oară ca antrenor în Ghencea. Atunci venea ca adversar, acum este cel mai de succes antrenor al Stelei din ultimii 15 ani.

Azi se împlinesc fix 4 ani de cînd Laurenţiu Reghecampf a activat pentru prima oară ca antrenor în Ghencea! Se afla pe banca Universităţii Craiova şi doar visa să ajungă să-i conducă pe roş-albaştrii. Antrenorul Stelei era Mihai Stoichiţă, iar Ştiinţa a pierdut atunci cu 2-0. De atunci, Reghe le-a mai pregătit pe Gloria Bistriţa şi pe Chiajna, iar din vara lui 2012 este antrenorul Stelei.

A cucerit 3 trofee, două titluri şi o Supercupă, a calificat-o pe Steaua în grupele Champions League şi a dus-o pînă în optimile Europa League. Pentru toate aceste performanţe a fost recompensat pînă acum cu aproape două milioane de euro!

În schimb, clubul patronat de Gigi Becali a încasat peste 40 de milioane de euro, iar suma s-ar putea dubla, dacă steliştii vor ajunge şi în această vară în grupele Champions League şi dacă va mai încasa şi bani din transferuri.

10.000 pe lună a fost salariul lui Reghecampf la Universitatea Craiova. Acum cîştigă 25.000 de euro la Steaua

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Dacă am oferte, plec în vară"
Florin Gardoş a vorbit la televiziunea Nord-Vest din Satu Mare despre plecarea de la Steaua: "Am avut o discuţie cu domnul Becali şi mi-a spus că în momentul în care voi avea o ofertă îmi vor da drumul să plec. Îmi pare bine că am vorbit cu dînsul, era optimist, avea un tonus bun şi cred că i-a părut bine că s-a văzut cu noi. Am avut o discuţie cu Cristi Chivu în momentul în care fraţii Becali au fost arestaţi, toate contractele au fost anulate atunci, dar n-am semnat cu nimeni. Contează mult pentru mine să ştiu de cine sînt impresariat, fiindcă acum sînt într-o perioadă bună şi trebuie să iau cea mai bună decizie".

"Steaua poate exploda în Europa!"
Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a declarat la DolceSport că se aşteaptă la un parcurs bun al Stelei în cupele europene: "Steaua, după doi ani de constanţă în competiţia internă şi în cupele europene, ar trebui să aibă un bum! Mă aştept ca în această vară să aibă o explozie în Europa! Prin experienţa antrenorului şi a jucătorilor, după părerea mea Steaua poate să atingă un sfert de finală în Europa League! Depinde foarte mult şi ce jucători vor pleca de la echipă, fiindcă cluburile trăiesc prin ce transferă şi din ce încasează".

"Dorine, du-te în Ghencea!"
Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timişoara, cel care deţine drepturile federative ale dinamovistului Dorin Rotariu, îi transmite un mesaj acestuia: "Cel mai bine pentru el în momentul de faţă este să plece şi să joace la Steaua. Nu ştiu dacă se va putea impune imediat acolo, pentru că e concurenţă mare, dar se va dezvolta într-un alt mediu. Evident că poate creşte în continuare şi la Dinamo, mai ales că s-a acomodat destul de bine, dar să nu uităm că e mare diferenţă între cele două cluburi".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
polistul68
polistul68  •  16 Mai 2014, 16:11
Postat de samertx pe 16 Mai 2014, 11:45

Gardoș s-a născut fundaș de succes, a ieșit fără să fie ajutat de forceps, titular de drept, speranța lui Gigi și certitudinea lui der treiner, așa arată la prima vedere. Dacă te uiți mai atent e gafeor de meserie, un cotonogar cu oase groase, atacuri întârziate și fără a avea idee de poziționare tactică. Un mediocru.

Problema la fotbalistii romania e punctul de reper..la ce te raportezi...da, pt romania, gardos e un fundas bun...pt europa, e un fundaas mediocru....valaorea stelei nu a crescut...a ramas aceiasi ca acum 4 ani, paote chiar a mai scazut....fotbalul romanesc se duce in jos rau de tot....pai acum 5 ani, cind la titlu se bateau CFR, Urziceni si Poli...Steaua de azi era carne de tun pt acele echipe....

redarrow
redarrow  •  16 Mai 2014, 15:06
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Mai 2014, 09:21

Steoaia este un club falit care nu poate sa prinda primavarea europeana ...toti jucatorii odata ajunsi la steoaia se uita sa plece ...asa nu se poate face performanta ...steoaia este ajutata de FRF sa castige mereu campionate datorita taranilor care umplu 23 august renovat ...steoaia traieste din pretul biletelor platite de tarani si din drepturile TV...salariile vin cu intarziere la jucatori ...ha ha ...toti vor performanta fara bani ...

nu stiu ce consumi, dar daca debitezi chestiile astea fara medicamente si pe gratis... esti praf

redarrow
redarrow  •  16 Mai 2014, 14:53
Postat de steaua.libera pe 16 Mai 2014, 12:34

Daca Gardos e mediocru, pentru Dragos Grigore inca nu s-a inventat cuvantul care sa-i exprime valoarea! Submediocru e putin zis!

dragos grigore acum a explodat, inca de acum multi ani zicea borcea ca o sa fie bun odata si odata, si uite ca pe fondul unor meciuri cu echipele mediocre de la noi .... a inceput si el sa fasaie

Vezi toate comentariile (31)
Comentează