FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea nu crede că FCSB va suferi, după plecarea lui Dennis Man: „Ne-am creat destule situații de a marca”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 21:56 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 22:57

Toni Petrea (45 de ani) spune că FCSB are soluții pentru a-l înlocui pe Dennis Man (22 de ani), plecat la Parma. 

„Ne-am creat destul de multe șanse de a marca, păcat că nu le-am fructificat. Am luat gol pe o lipsă de sincronizare, ar trebui să fie un semnal de alarmă. Normal că am fost supărat. Nu ne puseseră nicio problemă. A fost primul șut pe poartă și am luat gol. E un pic frustrat. Bine că am revenit și am reușit să câștigăm”, a declarat Toni Petrea, la Look Sport+. 

FCSB - Poli Iași 3-1. Toni Petrea și-a analizat elevii

Antrenorul celor de la FCSB a analizat prestațiile individuale ale elevilor săi, spunând că există variante pentru substituirea lui Dennis Man, plecat la Parma:

  • Olimpiu Moruțan: „O reușită fantastică, un șut frumos (n.r. golul de 2-1). Mă bucur pentru el, că a revenit în formă!”
  • Dennis Man: „E un jucător cu valoare incontestabilă, dar noi dispunem în lot și de alți jucători destul de valoroși. Drept dovadă, în această seară ne-am creat destule situații de a marca”. 
  • Ante Vukusic: „Așteptăm să intre și Ante, atacant de careu, apoi găsim soluțiile. Am avut doar două antrenamente cu el. E un jucător destul de mobil, foarte speculativ în fața porții. 
  • Florin Tănase: „Știu, discutăm tot timpul, poziția lui preferată este cea de inter. În timpul și dinamica jocului poate ocupa mai multe poziții, Au libertate să se miște în funcție de poziția colegilor”.
  • Dragoș Nedelcu: „Mă gândeam să îl introducem, dacă aveam un rezultat mai favorabil, dar așa a decurs jocul. Nu am mai riscat cu introducerea lui în teren”.

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Mihai Stoica a explodat în minutul 57! „Centralul” Marian Barbu nu a dictat un penalty pentru FCSB

FCSB, la primul meci după transferul lui Dennis Man » 4 lucruri remarcate la formația aleasă de roș-albaștri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează