FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 2-2

Ciprian Deac, tranșant după Sepsi - CFR Cluj: „Dacă suntem obosiţi, să stăm acasă!”

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 08:04 / Actualizat marti, 07 martie 2023 09:39

Mijlocașul Ciprian Deac, 37 de ani, a avut un mesaj categoric după ce echipa sa, CFR Cluj, a remizat pe terenul lui Sepsi, 2-2, în etapa a 29-a din Liga 1.

Deac, unul dintre veteranii formației antrenate de Dan Petrescu, a analizat evoluția clujenilor contra echipei din Sf. Gheorghe. Ciprian spune că el și colegii săi nu ar trebui să acuze oboseala.

Mititelu stă la mâna lui Becali » Cum poate FCSB să o ajute pe FCU Craiova să intre în play-off
CALCULE
Mititelu stă la mâna lui Becali » Cum poate FCSB să o ajute pe FCU Craiova să intre în play-off

Reacția lui Ciprian Deac după Sepsi - CFR Cluj

„Cred că prima repriza a fost a noastră. În a doua repriză, cei del a Sepsi ne-au presat. Din păcate nu am reuşit să menţinem acel avantaj de un gol. Dar cred ca egalul este echitabil.

Oboseala nu ar trebui să existe în mintea noastră! Dacă suntem obosiţi, să stăm acasă! Nu cred că a fost vorba de oboseală. Cei de la Sepsi au venit peste noi.  Eu cred că echipa noastra arată foarte bine fizic. Ne-am descurcat foarte bine în ultimele meciuri.

Dacă mai e nevoie de un atacant? Eu cred că marcăm meci de meci şi asta spune multe. Nu pot spune eu dacă mai avem nevoie de jucători. Nu e treaba mea”, a spus Ciprian Deac, potrivit OrangeSport.

Costin Curelea: „Se vede că am jucat 50 de meciuri până acum”

 În schimb, Costin Curelea, antrenorul secund al campioanei, a acuzat oboseala. El a stat pe bancă și a vorbit la flash-interviu în absența lui Dan Petrescu, suspendat. 

„S-a văzut că am jucat 50 de partide. Prima repriză ne-a aparținut. Avem forța de a câștiga cu U Cluj, o să fie un derby care pe care”, a declarat Costin Curelea.

VIDEO CFR Cluj, două goluri în 4 minute în meciul cu Sepsi

Citește și: 

Adrian Mititelu se delimitează de suspiciunile de blat ale lui Marcel Pușcaș: „Am fost foarte vehement și clar! N-am avut nicio emoție”

Bergodi, mulțumit după egalul cu CFR: „Totuși, e echipa care face legea de 5 ani”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Razvan
Razvan  •  07 Martie 2023, 10:31

La deac cand ii mai lua ti interviu puneti l sa vorbeasca in ungureste sa aiba coordonarea intre minte si ce spune, el in romaneste nu intelege ce zice

Vezi toate comentariile (1)
Comentează