FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

VIDEO Marica atacă foștii jucători: „Toți vor să fie antrenori! Lăsăm un domeniu pe mâna unora care n-au nicio treabă”

Articol de , - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 20:04 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 20:28

Ciprian Marica s-a arătat dezamăgit de modul în care foștii fotbaliști refuză implicarea în managementul sportiv.

Fostul atacant al naționalei a criticat și actuala conducere a Federației Române de Fotbal.

Becali vrea să încalce regulamentul până la finalul sezonului: Pintilii, suspendat?! + Ce riscă FCSB
FCSB
Becali vrea să încalce regulamentul până la finalul sezonului: Pintilii, suspendat?! + Ce riscă FCSB

VIDEO Ciprian Marica acuză: „Foarte puțini foști jucători se apleacă spre management sportiv”

„Nu suferim doar la nivelul băncii tehnice, ci și la nivel administrativ. Foarte puțini oameni știu ce înseamnă management sportiv. 

Sigur, e o lipsă de interes din partea foștilor jucători, din păcate. Foarte puțini se apleacă spre management sportiv. Toată lumea e pe tehnic, toți vor să fie antrenori. Și lasă acest domeniu pe mâna unora care nu au avut...

Sunt foarte puțini oameni care se implică și care vor să construiască ceva din punct de vedere administrativ. 

Ce se întâmplă azi e rodul a 10 ani de activitate a actualei a branșe a administrative sportive din România. Mă refer la Federația Română de Fotbal, care după 10 ani culege ce a semănat. Adică nimic. Sau aproape nimic”, a spus Ciprian Marica.

Mircea Sandu îl vede pe Marica un posibil rival pentru Burleanu: „Stă bine cu afacerile, dar și cu prosopul. Ha, ha, ha!"

Într-un interviu pentru GSP, Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a vorbit despre viitoarele alegeri pentru șefia fotbalului românesc, care vor avea loc în 2026.

„La Federație să aducem unul din Spania. Ce, la handbal n-avem din Spania? Glumesc, chiar trebuie să găsim un fost jucător, un om inteligent, care are experiență și performanță și să-l sprijinim”, spune Sandu. 

 - Președinte al țării avem deja. 
- Ha, ha, ha! La Federație să aducem unul din Spania. Ce, la handbal n-avem din Spania? Glumesc, chiar trebuie să găsim un fost jucător, un om inteligent, care are experiență și performanță și să-l sprijinim. 

- Totuși... 
- Uite, Marica! Bă Marica, de ce nu candidezi, mă?! Du-te, bă, la bătaie! Sau ți se interzice? Uite, fac acum un pariu. Marica la primele alegeri candidează. E un om realizat, inteligent, are experiență sportivă cât cuprinde. Are 40 de ani, de ce să nu candideze? E un om de afaceri.

- Știți mai bine decât oricine că oamenii sunt mereu recunoscători președintelui în funcție. 
- Știți care e problema? Când se dă semnalul nici nu mai e nevoie de candidatură.

 - Doar pe Marica îl vedeți? 
- Acum mi-a venit în minte numele lui. El vine din fotbal. Îi stau bine afacerile, stă bine cu prosopul! Ha, ha, ha! 

- Poate d-asta nu candidează? 
- Nu e ceva rău. E ceva rău că a făcut o trădare în familie. 

- E ceva imoral, nu ilegal. 
- Nu imoral, e un pic infantil. El putea să facă și să nu știe nici vântul, nici pământul. Dar el nu e infantil. Îl mai văd pe Ilie Dumitrescu toată ziua-bună ziua pe la televizor. Foarte bine că învață lumea. Dar mai departe? Stelică e un om extraordinar, excepțional. Când spune ceva o face calculat și corect. Păi, bă oameni buni, de ce nu vreți să conduceți fotbalul? Să vă faceți o altă carte de vizită, alta decât cea de fotbalist.

Citește și: 

A venit pronunțarea în procesul în care Ionuț Negoiță era acuzat cu bancrută frauduloasă » Decizia a fost anunțată cu 3 săptămâni mai devreme

Cel mai slab fotbalist al FCSB-ului la Craiova, luat în colimator de Becali: „A pierdut toate mingile!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
gigimarga2
gigimarga2  •  07 Februarie 2023, 05:46

Din pacate Marica are dreptate.

godot
godot  •  15 Noiembrie 2022, 15:22

Marica e într-o goană ascunsă după imagine, care să-l propulseze la șefia FRF. Întâi să preia ca președinte un club (să zicem Farul, să zicem Dinamo), să activeze DIRECT în management, să demonstreze acolo câte parale îi poate pielea, să avem imaginea unei activități de (să zicem) 5 ani într-o funcție de conducere, să poată fi evaluată activitatea lui, să se construiască altsfel imaginea lui din fapte, nu din vorbe, și apoi să emită critici, să propună soluții și să se promoveze el însuși ca o soluție la problemele existente. Altfel schimbăm cancerul cu leucemia, ca să nu spun că schimbăm gripa cu cancerul.

VanBasten
VanBasten  •  15 Noiembrie 2022, 05:23

"Jurnalist: E ceva imoral, nu ilegal. Mircea Sandu: - Nu imoral, e un pic infantil. El putea să facă și să nu știe nici vântul, nici pământul." Nivelul acesta de gandire si moralitate e necesar pentru a fi in fruntea FRF.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează