FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - CLINCENI 3-1

FOTO Ciudățenii pe banca Clinceniului, în timpul meciului de la Mioveni » Cum a fost surprins John Ene

John Ene îi dă telefonul unui om de pe banca Academicii Clinceni / FOTO: Captură @Telekom Sport
John Ene îi dă telefonul unui om de pe banca Academicii Clinceni / FOTO: Captură @Telekom Sport

Articol de - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 23:20 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 23:26

În timpul partidei CS Mioveni - Academica Clinceni, scor 3-1, au fost surprinse imagini mai puțin obișnuite, cum doar în fotbalul românesc se pot vedea. 

John Ene, antrenorul de ocazie al celor de la Academica Clinceni, în lipsa lui Adrian Falub, a fost surprins de camerele de luat vederi verificând un telefon mobil, imediat după ce gazdele au marcat golul de 2-0.

FCSB - CFR Cluj 3-3. Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi! Dar omul meciului e altul”
FCSB - CFR Cluj 3-3
FCSB - CFR Cluj 3-3. Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi! Dar omul meciului e altul”

Imagini neobișnuite în CS Mioveni - Clinceni 

În minutul 34, Buziuc a majorat avantajul pentru CS Mioveni, iar când regizorul transmisiunii TV a mutat cadrul spre banca tehnică a oaspeților, antrenorul John Ene era cu un telefon mobil în mână. L-a verificat, apoi i l-a dat delegatului Petre Vucea. De altfel, oficialul clubului ilfovean a mai fost fotografiat pe parcursul jocului cu ochii în mobil.

Ciudățenii pe banca Clinceniului, în timpul meciului de la Mioveni » Cum a fost surprins John Ene
FOTO: Captură @Telekom Sport

Cu un lot compus în mare parte de jucători de la echipa a doua sau din Ligile Elitelor de juniori, Academica Clinceni a fost victimă sigură la Mioveni.

I-am felicitat pe băieți în vestiar, i-a felicitat și conducerea, căreia îi mulțumesc pe această cale. Una peste alta, este un rezultat meritat, ținând cont de condițiile în care s-a jucat. Era greu să putem face ceva, dar sunt mulțumit, poate suntem pe un drum bun cu câțiva copii. 

Nu avem cum să ducem campionatul așa, Mioveni nu mai dăduse 3 goluri niciunei echipe, deci au fost super mulțumiți. Dacă se deblochează transferurile, cred că avem o șansă mare să ne salvăm. În condițiile astea, nu.
- John Ene, antrenor de portari Academica Clinceni

Academica Clinceni, în degringoladă

Conducerea Academicii încă mai speră ca echipa să se redreseze. „Adrian Falub așteaptă transferuri de jucători și revine. De luni seară este la echipă, nu poate lucra numai cu juniori", a explicat primarul din Clinceni, Adrian Bedeanu, pentru GSP.ro.

Edilul consideră că insolvența ar fi salva clubul: "Se fac eforturi mari la nivel de club. Sunt oameni ce mai speră în salvarea clubului, asta în condițiile în care au fost așteptări mari prin intrarea în insolvență. Insolvență de care au beneficiat foarte multe cluburi din România cu aceeași formă de organizare, mai puțin Academica Clinceni. Ce este de remarcat că principala datorie o reprezintă plățile către ANAF. Prin aprobarea insolvenței ANAF-ul și jucătorii și-ar recupera sumele restante".

Liga Profesionistă ne poate ajuta să ieșim din această situație disperată, print-un ajutor din taxa de solidaritate. Avem ceva promisiuni de sponsorizare în timp, dar noi avem nevoie acum de bani pentru a debloca transferurile 
- Adrian Budeanu, primar Clinceni

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FCSB - CFR CLUJ 3-3. Dan Petrescu nu s-a abținut: „Regret că am făcut schimbarea asta! Așa nu ajungi campion!”

Problemele financiare îl exasperează pe fotbalistul din Liga 1: „Băga-mi-aș, iar n-am bani!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  24 Ianuarie 2022, 06:31

Verifica biletul de la pariuri ce mare chestie?!))) Echipa era facuta asa cum era deci restul e doar itorie cu sau fara glorie. Banuiesc ca a fost inspirat si a pus handicap pe gazde))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează