FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Claudiu Florică, omul care voia să cumpere Dinamo, a primit OK-ul din partea ligii engleze de a fi administratorul unui club

Claudiu Florică încă vrea să investească la Dinamo
Claudiu Florică încă vrea să investească la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 17:30

Claudiu Florică, omul de afaceri care a dorit și încă mai vrea să investească la Dinamo București, a primit acordul EFL (English Football League) de a fi administrator al clubului din liga secundă engleză Charlton Athletic. 

„Este un document necesar ca să poți activa acolo, ai nevoie de aprobarea lor”, a explicat Florică pentru GSP.RO. El și un alt român, Marian Mihail, au obținut actele necesare pentru a fi administratorii grupării londoneze. 

Florică, în cea mai veche ligă din lume

La finele lunii martie, cei doi, alături de arabul Saeed Bin Tahnoon Al Nahyan, au preluat conducerea clubului care se luptă să se salveze de la retrogradare în actuala ediție. Florică avea nevoie de o confirmare oficială din partea EFL cum că poate deține o funcție la un club englez. El și Marian Mihail sunt primii români ce dețin o funcție de conducere la o echipă de fotbal din Albion.

EXCLUSIV Claudiu Florică, omul care voia să cumpere Dinamo, a primit OK-ul din partea ligii engleze de a fi administratorul unui club

EFL este forul ce organizează ligile inferioare din Anglia, dar și cele ce răspund de grupările de top din Țara Galilor. Fondată în 1888 sub denumirea de Football League, EFL este cel mai veche organism de conducere și de organizare din fotbalul mondial. A condus și liga de elită din Anglia până în 1992, moment în care cele 22 de grupări de acolo "s-au desprins" și s-a înființat Premier League.

VIDEO / Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena în grupuri începând cu 15 mai

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXLCUSIV Florin Prunea, acuzații MAJORE la adresa FCSB: „Sigur au fost echipe care au încălcat legea! Vor fi avantajate”

Liga 1 depinde de telespectatori, nu de spectatori! Drepturile TV înseamnă 32,2% din buget, vânzarea biletelor doar 3,6% din venituri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  04 Mai 2020, 23:00

Daca vor sa investeasca in charlton e normal sa nu cumpere dinamo si sa plateasca milioane de euro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează