FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Claudiu Niculescu a lăsat 6 jucători acasă pentru deplasarea de la Botoșani » Ce se întâmplă cu Grozav

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 17:33

Dinamo încearcă să obțină luni prima victorie după 4 etape de secetă, "câinii" urmând să joace pe terenul lui FC Botoșani. 

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Claudiu Niculescu a luat decizia să lase 6 jucători acasă pentru partida din Moldova. Majoritatea acestora sunt tineri care au prins foarte puține minute în acest sezon. Singurul "veteran" care nu a fost oprit în lot este Mircea Axente, atacant care nu a mai prins deloc echipa la ultimele 3 partide. 

Vlad Olteanu, Marco Ehhman, Denis Ciobotariu, Andrei Tîrcoveanu, Mircea Axente și Mihai Neicuțescu sunt, conform Radio Dinamo, cei 6 fotbaliști care nu au făcut deplasarea la Botoșani. Pe lângă aceștia, în lot nu va fi nici Ivan Pesic, croatul care zilele trecute s-a operat de hernie inghinală. 

În schimb, în lot a fost oprit Gicu Grozav, ultima achiziție a dinamoviștilor. Conform declarațiilor lui Niculescu, acesta ar putea fi utilizat câteva zeci de minute. 

Vezi și: EXCLUSIV Tot mai aproape de FCSB » Unul dintre cei mai buni dinamoviști este împins de un stelist la echipa lui Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zecs93
zecs93  •  08 Octombrie 2018, 02:08

nu inteleg ce au cu Ehmann, nici cu bratu, nici cu niculescu nu joaca, pana acum ne plangeam ca nu i-au venit actele, acum ca le are si ca a implinit 18 ani nu vad care e problema lor ??

106644143639493
Nelu Teleaga  •  08 Octombrie 2018, 01:42

la dinamo sint multe moase si sfatuitori in noapte. claudio va face ce poate. repet am mai scris a multescu trebuia sa fie la dinamo. si era normal cind ai o echipa tinara fara fonduri sa ai pe cineva mai cumpatat un antrenor cu experienta. din pacate s-a ales cu turle si trimbite pe bratu care a plecat tot cu acompaniament de muzici. sigur ca mai erau antrenori care ar fi putut veni acolo dar au personalitate si nu cred ca puteau conlucra cu zgircitii de boieri care se dau in conceditii si petreceri doboritoare. dinu a ramas sa scrie acum si fabule ca grigore alexandrescu si ma uit la nerusinarea lui sa nu se lege de cei care au distrus dinamo. nu borcea sau altii care au bagat banii la greu si au fost folositi de mutzuflani in speta badea ginerele lui ioan teleaga si cumnat cu popovicioiu. securile se impart in smecheri cu bani si fara bani. tzepari si apoi lovesc cu capete in gura pe cine pot. dinu se leaga de cine nu poate sa se apere. nu vede lipsa de rusine si tupeul smenarului de badea care a trisat care se bate si acum pentru niste dughene de lemn ceea ce il face *** si lipsit de orice bun simt. va fi o minune daca dinamo va bate la botosani. se poate cu arbitrii cu tot felul de smecherii. miza este mare si posibilitatile din teren limitate. salomao daca pleaca va fi vai si amar. negoita forteaza tot ce se poate neavind fler neavind bun simt si vreo viziune mai cu seama ca mai are de dat bani lui badea. ajuti ca mai apoi sa ii lovesti. caracter zer

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  07 Octombrie 2018, 20:04

CE VA ZICEAM EU ....!!!! NICULESCU E CA BRATU .....!!!!! NU STIE SA CONSTRUIASCA SA FACA CEVA CA ECHIPA SA MEARGA ....!!!! NE OMOARA BOTSENIUL ....!!!!! CUM SA-L DUCI PE POPOVICI SI SA-L LASI ACASA PE OLTEANU ?????? TARCOVEANU E MAI BUN LA MIJLOC CA HANKA ....!!!! PE HANKA SAU IL PUI FUNDAS SAU IL LASI SA PLECE ....!!!! CE SA MAI ZICI , EI SE DAU MARI DINAMOVISTI DOAR CAND MERG LA PARASTASUL LUI HALDAN .....!!! DINAMOVIST INSEAMNA SA "MORI PE TEREN" , NUMAI ASA RESPECTI CLUBUL DINAMO .....!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează