FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CHINDIA

CLINCENI - CHINDIA 0-0. Emil Săndoi, gest admirabil după ce s-a vindecat de COVID-19: „O să vorbesc și cu băieții”

Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște // foto: captură @ TV Telekom SPort +18   FOTO
Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște // foto: captură @ TV Telekom SPort

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 17:35 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 12:48

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a comentat egalul echipei sale cu Academica Clinceni, scor 0-0

„Eu zic că jocul de astăzi a avut un ritm destul de bun, ambele echipe s-au implicat. Și noi am avut perioade mai bune cu ocazii de gol, și Clinceni a avut. Până la urmă, chiar dacă am ratat o lovitură de la 11 metri și a fost un moment cheie al meciului, pentru că am avut o cădere după, cred că este un rezultat echilibrat. 

Pe alocuri am făcut unele greșeli individuale. Ne-a convenit când Florea (n.red. fotbalistul care a ratat penalty în meciul de astăzi) a înscris cu Dinamo și am câștigat cu 1-0. Se întâmplă să ratezi. Asta este, o să marcheze data viitoare”, a declarat Săndoi la TV Telekom Sport. 

Emil Săndoi: „Am trecut printr-o perioadă dificilă”

Antrenorul echipei dâmbovițene a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la finalul lunii august și a fost nevoit să stea departe de echipă timp de aproape două săptămâni. Partida de astăzi a marcat revenirea lui Săndoi pe bancă.

„Am trecut printr-o perioadă dificilă. E normal să îți faci și anumite probleme, văzând ce se întâmplă pe tot globul ai o senzație de teamă. Dar nu am avut niciun fel de problemă, sper să nu am nici în continuare. Chiar aș vrea să donez sânge pentru plasmă, poate ajută pe cineva. O să vorbesc și cu jucătorii, poate găsim vreo zi [să mergem să donăm] la început de săptămână, ca să își poată reveni până la final. Dacă ajută pe cineva, de ce să nu o facem?”, a spus antrenorul.

Nici nu știu unde am putea să jucăm. Probabil vom găsi o soluție. Dar noi oricum nu evoluăm acasă, toate meciurile sunt pe teren neutru. Ar fi culmea ca acum să fim obligați să schimbăm și să jucăm în altă parte. Nu suntem o echipă mare a campionatului și orice detaliu ar putea conta în economia jocurilor. Îmi doresc să jucăm în continuare la Ploiești 
- Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște, despre mutarea de pe stadionul „Ilie Oană”

În mare parte, cam acesta va fi lotul nostru. Mai avem unele posturi descoperite, mai avem mult de lucrat la omogenitate, pentru că am avut și astăzi destul de mulți jucători noi în primul „11”. Vom încerca în perioada imediat următoare să lucrăm cât mai mult la capitolul ăsta. Cred că suntem echilibrați acum, avem o echipă destul de tânără
- Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște

+14 FOTO

Clasament Liga 1

Mai multe știri din Liga 1:

Un oficial de la Dinamo anunţă noi achiziţii: „Mai vin jucători!”

Probleme pentru Gică Hagi! Viitorul poate pierde gratis un jucător important

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kluing2001
kluing2001  •  12 Septembrie 2020, 19:14

altul vindecat de o boala asimptomatica....pardon forma usoara.....somn asisderea natiune.. nu va strofocati sa imi urati sa am parte de un covid; au facut-o altii inca de acum 4 luni...fara succes se pare....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează