FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CLINCENI - DINAMO // Come-back important la „câini”: Andrei Sin revine, după 3 luni de coșmar!

Articol de - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 09:44

Andrei Sin, fundașul stânga al lui Dinamo, se antrenează de trei săptămâni la intensitate maximă și ar putea reveni în primul „11”, postul său fiind cel care i-a pus cele mai mari probleme lui Dusan Uhrin 

Trei luni! Atât a trecut de la ultimul meci pe care Andrei Sin, 28 de ani, l-a jucat în tricoul lui Dinamo. Acum, acesta este apt de joc, se pregătește normal de trei săptămâni și este din nou în parametri fizici buni după ce o ruptură musculară i-a stricat planurile chiar în meciul de debut al lui Dusan Uhrin pe banca roș-albilor.  

Se întâmpla pe 16 august, în Chindia - Dinamo 3-2. Fundașul stânga a rezistat doar 16 minute pe gazon la Ploiești. Acesta a făcut un dribling, a mai încercat să treacă de un adversar, iar când s-a întins, a simțit o înțepătură la pulpa dreaptă și s-a prăbușit pe gazon. 

A făcut semne disperate către bancă, solicitând intervenția staff-ului medical. Fotbalistul transferat în vară de Dinamo a părăsit terenul agonizând de durere.

Acum, Andrei este din nou apt de joc, iar Dusan Uhrin se gândește serios să îl folosească în perioada următoare, având în vedere că pe postul de fundaș stânga a avut cele mai mari probleme. Antrenorul ceh a improvizat pe acest post ori cu Laurențiu Corbu, ori cu Gabriel Moura, ambii fiind fundași dreapta. 

Chiar și Ricardo Grigore a fost introdus în flancul stâng al apărării, Uhrin încercând să găsească soluții pentru a "plomba" gaura lăsată de Sin.

6 meciuria jucat Sin pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

650.000 de eurovalorează Sin, conform transfermarkt.de

3 goluriîn 73 de meciuri a marcat Sin în Liga 1, all-time

Vezi și: 

DINAMO // Negoiță a uitat să-l plătească pe Uhrin, dar cehul nu suferă » Ce afaceri deține antrenorul în țara natală

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  22 Noiembrie 2019, 11:16

cat nu a jucat slabiciunea asta ..dinamo a castigat ....asta este un fel de olteanu 2 ...este praf pe faza defensiva ...nu stie sa stea in teren ...nu stie sa sara la cap ...s-au luat multe goluri din cauza lui ....mai bine se intoarce la iasi

valyomanyd
valyomanyd  •  22 Noiembrie 2019, 11:01

Sin nu e niciodata fundas ...Cred ca in vreo trei meciuri jucate are tot atatea goluri pe constiinta, nu stie sa se apere..Totusi, e bine ca Dinamo are pe banca(nu cred ca joaca titular) inca un jucator de picior stang, fiind singura echipa din liga 1 care a jucat peste 10 meciuri fara un titular de acest profil..

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Noiembrie 2019, 10:36

Ba comment! Cu Sin sau fără Sin... playout-ul e inevitabil...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează