FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB

Primele cuvinte ale lui Burlacu, debutant la FCSB la 7 luni de la transfer: „M-am gândit și la retragere”

Clinceni - FCSB | Contra Academicii, Andrei Burlacu (25 de ani, stânga) a debutat în tricoul roș-albaștrilor la 7 luni după transfer!
Clinceni - FCSB | Contra Academicii, Andrei Burlacu (25 de ani, stânga) a debutat în tricoul roș-albaștrilor la 7 luni după transfer!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 08:00 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 09:19

Clinceni - FCSB 0-3 | Contra Academicii, Andrei Burlacu (25 de ani) a debutat în tricoul roș-albaștrilor la 7 luni după transfer! La finalul partidei, acesta s-a declarat fericit că poate evolua în tricoul vicecampioanei și speră să ia titlul cu FCSB.

Burlacu a intrat pe teren la pauză, când FCSB conducea deja cu 2-0. I-a luat locul în atac lui Florinel Coman, care a evoluat din nou modest.

Billel Omrani, pretenții uriașe pentru a semna cu FCSB + Becali mai vrea un fotbalist în acest mercato, după ce l-a luat și pe Achim
FCSB
Billel Omrani, pretenții uriașe pentru a semna cu FCSB + Becali mai vrea un fotbalist în acest mercato, după ce l-a luat și pe Achim

„Sunt foarte bine. De când am venit aici, colectivul m-a ajutat să mă integrez. A fost o perioadă dificilă pentru mine, presărată cu multe evenimente, atât pe plan familial, cât și profesional, cu multe accidentări. 

Am trecut cu bine, am pus punct la ceea ce a fost rău și negativ în viața mea, iar acum sunt pe drumul cel bun și când voi avea șansa să intru, încerc să contribui la istorie și la progresul echipei. Patronul ne critică, pentru că ne vrea binele, noi trebuie să rămânem profesioniști, să stăm cu mentalul cât mai bine, iar când intrăm, să dăm tot ce e mai bun, iar la final să aducem titlul. 

M-am simțit foarte bine din toate punctele de vedere, cu tot staff-ul, cu Tom (n.r. - Thomas Neubert), care tot timpul, dacă avem deficiențe, lucrează cu noi, ne pune pe picioare. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. 

La campionat se va da lupta până în ultima etapă și suntem motivați să luptăm până la ultima picătură de energie. Suntem motivați să nu mai facem pași greșiți”, a declarat Andrei Burlacu potrivit digisport.

Andrei Burlacu: „M-am gândit la retragere”

Atacantul a vorbit și de perioada grea prin care a trecut, în care a suferit numeroase accidentări. Acesta dezvăluie chiar că a luat în calcul retragerea din fotbal. 

„Da, au fost momente dificile. De fiecare dată când trebuia să intru în circuit, atât la Craiova, cât și la FCSB, au apărut accidentări, poate și din cauza dorinței mele prea mari, care a dăunat în cariera mea. 

Tot timpul am pus mai mult de la mine, dar am ajuns la concluzia că e mai bine să las să vină totul de la sine, să las timpul să le decidă. Acum vreau să mă pregătesc constant, să fiu serios și totul va veni de la sine”, a precizat Burlacu.

Andrei Burlacu nu mai jucase din 7 martie 2020!

Burlacu e un fotbalist care reînvață acum să joace. Are o perioadă de pauză, de la jocuri, absolut șocantă. Ultima dată când el a apărut pe teren s-a întâmplat în 7 martie 2020! Înainte ca fotbalul românesc să oprească întrecerile din cauza pandemiei.

Atunci el era la Concordia Chiajna, în liga secundă. De atunci n-a mai jucat deloc, astfel că pe 7 martie s-ar fi făcut fix doi ani fără meci!

1 gola marcat Burlacu în ultimii 2 ani; el fiind ca profil atacant, l-a reușit în februarie 2020

1 selecțiea bifat Burlacu în echipa națională de tineret, în octombrie 2017

Andrei Burlacu a fost adus la pachet cu Ivan Mamut de la CS Universitatea Craiova, în iulie 2021. La schimb, FCSB l-a cedat în Bănie pe Ionuț Vînă.

Cum stau Clinceni și FCSB în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Acuzații grave la adresa lui Stoican: „Cine era antrenor la Iași când Becali spunea că i s-au cerut bani să ia campionatul?” + „Știți ce făcea în ziua când Ilie Balaci a fost înmormântat?”

Decizia conducerii Rapidului în privința lui Mihai Iosif, după încă un meci fără victorie: „Probabil nu îi pică bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează