FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - VIITORUL 0-0

CLINCENI - VIITORUL 0-0 // Gheorghe Hagi, dezlănțuit din nou: „L-ați jignit pe Contra! Nu vreți să ne calificăm?! E presiune prea mare pe națională!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 20:46

Gheorghe Hagi (54 de ani) s-a enervat la conferința de presă de la finalul meciului cu Academica Clinceni (0-0) și a sărit în apărarea selecționerului Cosmin Contra (43 de ani).   

Fostul „decar” al echipei naționale a criticat modul în care presa și oamenii de fotbal l-au tratat pe Cosmin Contra în ultimul timp, considerând că nimeni nu îi mai acordă nicio șansă selecționerului în ceea ce privește calificarea la EURO 2020. Acest „pesimism” l-a enervat pe Gică Hagi, care a explodat la conferința de presă.

„M-am săturat să văd la televizor că nu putem. M-am săturat! Nu accept lucrul acesta, că noi românii nu mai putem. De ce să nu mai putem? Nu vrem, asta e concluzia! Ce am văzut în aceste zece zile cât am stat la televizor şi m-am uitat ce s-a petrecut... mi se pare că nu vrem să ne calificăm. Dacă am vrea, am susţine echipa naţională ca lumea. 

Atâta negativitate cât am văzut în aceste zece zile... E incredibil. Să ataci o persoană care e selecţionerul României când el joacă meciuri decisive. El e al României! Al României! L-aţi jignit! Cum a zis Chivu, dacă şi pe Hagi l-aţi jignit, ce mai contează ceilalţi? Ce mai contăm noi? Dacă şi aici s-a ajuns, domnilor?”, a spus Gheorghe Hagi, la conferința de presă.  

„Regele” a făcut referire și la incidentul cu George Pușcaș (23 de ani), când selecționerul și-a înjurat atacantul care a ratat un penalty în meciul cu Norvegia (1-1).  

„Eu cred că acest lucru la care s-a ajuns cu Cosmin şi cu Puşcaş e din cauza la tot ce s-a făcut în acele zece zile. Aţi creat o presiune pe echipa naţională incredibilă. Nu contează în ce minut câştigi meciul, conta că a fost 3-0. Să nu credeţi că e uşor să câştigi în Feroe. Cine crede, vă rog frumos, cine a zis asta să intre pe teren. Vă rog, intraţi şi jucaţi cu ei, să vedeţi dacă îi bateţi. Intraţi pe teren, că e uşor să vorbiţi. Aţi încercat să o puneţi pe mine, că eu am zis de interese. Credeţi că nu există interese? Ce, voi nu aveţi interesele voastre?  Ce, între mine şi nevastă-mea nu există interese? Există, dar e interes comun”, a mai spus Gheorghe Hagi. 

„Nu am zis că plec. Nu mai băgaţi titlul acela, «Hagi pleacă! Gata, lasă Viitorul». Vreţi să scăpaţi de mine? Nu vă mai sunt drag? O să rămân, o să fac. O să pedalez în continuare” - Gheorghe Hagi

VEZI ȘI: 

SEPSI - ASTRA 2-3 // Denis Alibec s-a enervat, Bogdan Andone îl cocoloșește: „Ne va ajuta cu Suedia și Spania”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
suporter69
suporter69  •  21 Octombrie 2019, 21:18

Jocul asta s-a jucat intre doua echipe.. la Academica de ce nu gasim aceleasi articole??? ci vechi de la inceputul capionatului??? De ce nu ne apreciati pe toti cu aceeasi unitatea de msura???

suporter69
suporter69  •  21 Octombrie 2019, 21:18

Jocul asta s-a jucat intre doua echipe.. la Academica de ce nu gasim aceleasi articole??? ci vechi de la inceputul capionatului??? De ce nu ne apreciati pe toti cu aceeasi unitatea de msura???

thereem
thereem  •  21 Octombrie 2019, 10:24

hagi ramane ca sa pedaleze in gol cu fcsb si fcsb 2 (clinceni).

Vezi toate comentariile (18)
Comentează