FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Clujenii îi pun la punct pe Gigi Becali și Mihai Stoica: "MM spunea că se retrage din fotbal, dar nu s-a ținut de cuvânt"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 10:52

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, se apără în fața acuzelor venite dinspre rivalii de la FCSB, care acuză o relație strânsă între echipa din "Gruia" și arbitrul Ovidiu Hațegan. 

"A fost penalty la Benzar, am văzut și la reluare. Mingea a venit pe mână, care era îndepărtată de corp Dacă el nu punea mâna, mingea ajungea la Deac. Sunt circumstanțe clare de penalty!

Nu putem să-i răspundem lui Gigi Becali. Încă e o generație de conducători în fotbalul românesc care tot timpul vor să se remarce, să dovedească faptul că ei sunt cei mai importanți de la echipă, nu jucătorii sau antrenorii, așa cum ar trebui să fie. Arbitrii mai pot influența atunci când greșesc, dar nu o fac cu intenție, să fie clar!

Am votat inițial împotriva arbitrilor străini. După aceea, după apariția acelor declarații tendențioase, am spus să arătăm că nu avem interese, am revenit, am trimis adresă la Ligă spunând că vrem arbitri străini din primele 5 campioane valorice ale Europei. N-am mai primit niciun răspuns după. Nu vrem arbitri din Israel, Bulgaria și Serbia. Vrem arbitri din Anglia, Germania, Spania, care au valoare peste cei ai noștri", a spus Mureșan. 

Președintele "feroviarilor" l-a pus la punct și pe MM Stoica, după ce oficialul stelist declara aseară că FCSB e singura echipă capabilă să facă performanțe remarcabile în cupele europene. 

"CFR e singura echipă care a făcut 10 puncte în Champions League. Unirea Urziceni a făcut 8, iar MM Stoica spunea că se retrage din fotbal dacă cineva mai face câte puncte a făcut echipa lui. Nu s-a retras din fotbal, nu s-a ținut de cuvânt. Dacă ești un om de cuvânt, cântărește-ți vorbele", a declarat Iuliu Mureșan, la TV Digi Sport. 

"Vine o echipă care câștigă artificial campionatul, se duce în Europa, pierde în preliminarii și e eliminată! Noi contăm în Europa, aducem bani, bani de care beneficiază și alte echipe" Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Vezi aici declarațiile acide ale lui MM Stoica după CFR - FCSB 1-1 
Vezi aici acuzele lansate de Gigi Becali la adresa ipoteticei relații de prietenie dintre Ovidiu Hațegan și CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
radoo93
radoo93  •  22 Martie 2018, 23:44
Postat de liviuemil pe 19 Martie 2018, 23:06

Daca imparti 10 puncte la anii care au trecut, cit iti da????? Dar daca faci mai putine an de an , atunci cit iti da???? Ia spune grasule !!!!!!!

Steaua n-a facut 10 puncte in toate participarile din UCL la un loc.

mosvasile
mosvasile  •  20 Martie 2018, 08:38

@estemulti "Gramada aia de specialisti"-de fapt un smecher batan-Craciunescu si un frustrat antycfr declarat-Porumboiu-nuau declarat ca "nu a fost"!Nici nu aveau cum sa declare asa ceva pentru ca Benzar a lovit mingea cu mana in careu iar regulamentul nu distinge daca a fost vorba de intentie sau nu!Nu!Ei au declarat ca "ei nu ar fi dat"!De ce?Pai unul e un smecher uns cu toate alifiile si a mirosit cine va cumpara titlul anul asta iar celalalt e un frustrat anticeferist declarat!In meciul fcsb-ului cu Dinamo cand Teixeira a egalat dupa ce a preluat mingea cu mana nu li s-a auzit gurita!De ce?Pai unul e un smecher...

126417328110567
Liviu Negrea  •  20 Martie 2018, 08:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close