FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Clujul este pe val » Badea: "Vreau să creştem la fiecare meci"

Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 13:40

Universitatea Cluj a reuşit a doua victorie din cantonamentul austriac, dar tehnicianul ardelenilor, Ionuţ Badea, aşteaptă mai mult de la jucătorii săi.


Ardelenii se pregătesc să atace un loc care i-ar putea duce în Europa în sezonul următor, iar primii paşi sînt făcuţi în cantonamentul din Austria. După ce Clujul a învins cu 2-1 pe Viktoria Plzen, echipă cu care Cisovsky a semnat în urmă cu două zile, tehnicianul Ionuţ Badea spune că speră să vadă o îmbunătăţire a jocului în perioada următoare. "Echipa se înscrie în perioada de pregătire firească a acestor momente. Sîntem într-o perioadă de acumulare şi trebuie să arătăm cînd mai bine după aceste meciuri. Pentru mine este foarte important să văd că echipa joacă din ce în ce mai bine după fiecare partidă", a spus Ionuţ Badea la finalul meciului cu formaţia din Cehia. Formaţia ardeleană va juca vineri următorul amical în compania celor de la Karpaty Lvov.

Rezultatele ardelenilor în Austria:
U Cluj - Trepca 1-0 (Machado)
U Cluj - Dinamo Dresda 4-4 (Niculescu, Tony, Păcurar, Unguruşan)
U Cluj - Viktoria Plzen 2-1 (Ad. Cristea, Tony)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ligax
ligax  •  30 Iunie 2011, 14:30

Bravo, asa vrem si noi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează