FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cojocaru făcut praf de Arlauskis: "Atitudinea lui nu este corectă! Nu înţelege multe lucruri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2015 09:07

Giedrius Arlauskis, portarul plecat de la Steaua după un sezon excelent, a vorbit despre înlocuitorul său şi îl critică pe tînărul goalkeeper stelist Valentin Cojocaru.

"Cojocaru nu arată ca un copil, dar în mintea lui e un copil. Am vorbit de multe ori cu el şi am văzut cum gîndeşte. El are calităţi şi depinde doar de el dacă se va impune şi dacă va munci serios. Acum nu îl văd numărul unu la Steaua.

Atitudinea lui faţă de fotbal şi faţă de antrenament nu este una corectă. Nu înţelege nişte lucruri în viaţă şi în fotbal. Trebuie să vii în fiecare zi pregătit 100% şi să munceşti.

Nu este doar Cojocaru. Mulţi fotbalişti de la Steaua cred că dacă au ajuns aici e suficient pentru ei. Ei cred că vor juca aici 10 ani şi vor fi mulţumiţi", a spus Arlauskis la DigiSport.

"Niţă m-a impresionat. A demonstrat că poate să ajute mult şi că este serios şi muncitor" Giedrius Arlauskis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
gazistu
gazistu  •  10 Iunie 2015, 21:03

sa nu uitam ca Arla s stat 5 sezoane in rusia la o echipa mediocra si deaba a prins 7 meciuri!!! sa se uite la el prima data apoi la altii

sibelius
sibelius  •  10 Iunie 2015, 14:52
Postat de onduku pe 10 Iunie 2015, 13:49

Iar Nita nu-mi displace, dar el nu prea e portar de Steaua, decat poate de rezerva dar si acolo e discutabil. Pur si simplu nu are alonja necesara si la centrari are mari probleme, nu stie sa iasa. Plus ca din cauza alonjei, n-are prestanta, nu impune respect...

Nita e portarul perfect...in situatii de avarie. Nu e titular(nici nu are cum sa fie), dar nu face valuri si nici nu-ti pierde meciurile.

zizu
zizu  •  10 Iunie 2015, 14:00

ptr teodosius....da si? a facut cineva scandal? ca bricheta de la voi din galerie a plecat si s a vazut ce a iesit....

Vezi toate comentariile (25)
Comentează