LIGA 1  ·  COMUNICAT

Comunicat LFP: ce se întâmplă până la urmă cu etapa 22 » "Cinstim memoria Regelui Mihai"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 17:28

Liga Profesionistă de Fotbal a emis în această după-amiază un comunicat în care anunță că etapa 22-a, care va avea loc în week-end-ul în care va fi înmormântat Regele Mihai, nu va fi amânată. 

"Liga Profesionistă de Fotbal este profund îndurerată de trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale, Regele Mihai al României.

Contribuţia deosebită a Majestăţii Sale la dezvoltarea sportului românesc ne obligă şi mai mult să cinstim memoria celui care a condus România în anii grei dinaintea şi din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

În conformitate cu Hotărâre Guvernului nr. 870 / 2017, Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile din Liga 1 Betano din acest an să fie precedate de un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale, Regele Mihai al României, iar toţi jucătorii şi antrenorii vor purta banderole de culoare neagră", se arată în comunicatul emis azi de LPF.

Programul celor două etape rămase din 2018Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (1)
haideusicfr  •  07 Decembrie 2017, 19:45

Dumnezeu sa-l ierte si pe Rege si pe noi.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1