FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Comunicatul care l-a impresionat pe Gică Hagi: „Felicitări, PCH! Au făcut o chestie incredibilă”

Comunicatul care l-a impresionat pe Gică Hagi: „Felicitări PCH! Au făcut o chestie incredibilă”
Comunicatul care l-a impresionat pe Gică Hagi: „Felicitări PCH! Au făcut o chestie incredibilă”

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 23:11 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 23:25

După Viitorul - Chindia 4-1, Gică Hagi a ținut să remarce propunerea fanilor-acționari ai lui Dinamo, ca echipa să aibă șansa de a se salva pe teren. Roș-albii nu vor ca echipa lor să fie ajutată să rămână în Liga 1.

Totuși, Hagi ar dori să se revină la sistemul cu 18 echipe, care ar salva-o automat pe Dinamo de la retrogradare, pentru că nu ar pica nimeni în Liga 2 sezonul acesta și ar promova primele 4 echipe din eșalonul secund.

„Vreau să spun un lucru foarte important: felicitări PCH-ului pentru comunicatul de astăzi! Au făcut o chestie incredibilă și merită felicitați!

După aceea, eu vreau 18 echipe în Liga 1. E ideal pentru România, o țară cu 20 de milioane de oameni. Cele mai mari performanțe s-au făcut cu 18 echipe, țara asta are județe importante, echipe de tradiție. Cu cât suntem mai puțini, cu atât suntem mai săraci. 

Felicit PCH, pentru că respect lucrurile care sunt importante, respect performanța, lupta pe teren. De aceea am spus acest lucru. Bravo lor!“, a spus Gică Hagi la Look Sport.

Fanii-acționari de la Dinamo, propunere incredibilă: „Ca să nu jucăm cunoscând rezultatele, așa ar fi cel mai corect” » Fanii sunt pregătiți dacă echipa merge în Liga 2

Gică Popescu reacționează, după ce Viitorul a fost semnalat ca posibilă sursă de infectare de către dinamoviști: „Vinovații trebuie căutați în cu totul altă parte”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
1012446865520228
Zaharia Lucian  •  26 Iulie 2020, 22:24

Un lucru ce este fairpley bă tutancamon

1012446865520228
Zaharia Lucian  •  26 Iulie 2020, 22:20

Cum se poate termina pe teren dacă nu joci cu echipa completă fără antrenament sunt o rușine cei care vor pe teren cu juniori

andrei.f
andrei.f  •  26 Iulie 2020, 13:04

Hagi a fost cel mai mare fotbalist român dar, vorbește și ăsta multe și mărunte. Cele mai mari rezultate le-am avut cu 18 echipe dar, era regim socialist + câțiva ani după, când s-a mers în continuare pe baza pregătirii din socialism.. Acum trecerea la 18 echipe ar însemna, automat, reducerea salariilor la jucători, banii de la televiziuni rămân aceeași !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close