FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 2-0

Concluziile lui Bratu după victoria cu FC Botoșani, 2-0: "Asta mă mulțumește cel mai mult" » Ce discuție a avut cu jucătorii + Detalii despre situațiile lui Torje și Nemec

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 23:41

Florin Bratu, 38 de ani, antrenorul lui Dinamo, a analizat prestația jucătorilor săi din victoria cu FC Botoșani, 2-0, declarându-se mulțumit de traiectoria "câinilor" din acest play-out.

"A fost un joc bun, ambele echipe s-au ridicat la nivelul așteptărilor. FC Botoșani a făcut un joc bun, dar nu a reușit să înscrie. Noi am fost bine organizați, am ținut de minge.

Îmi place apetitul ofensiv al echipei, înscriem goluri și mă bucură acest lucru. Avem 7 victorii din 9 și nu e deloc ușor să motivez echipa în această situație. Încerc să pregătesc bine toate fazele, dar, ca fost atacant, îmi place să lucrez în special cu atacanții și mijlocașii ofensivi. Iată că încrederea pe care le-o dau se concretizează în acest rezultate.

Ne-am axat mult pe jucătorii cu contracte, pe jucătorii tineri. Avem un lot echilibrat, cu potențial și se găsesc tot timpul soluții. Probabil îi vom mai vedea pe Nemec și Torje, dar prioritate au jucătorii tineri și cei care mai au contracte. De aceea am fost adus, să îmbin experiența cu tinerețea și se pare că am reușit acest lucru până acum. 

Îmi doresc să câștig fiecare meci pe care îl jucăm. Am fost supărat pe unele pase ale jucătorilor. Sunt un antrenor coleric, care transmite energii jucătorilor. Mă bucur că ei resimt acest lucru. Mai sunt 5 meciuri foarte importante, cu echipe care au nevoie de puncte. Am convenit cu jucătorii mei că trebuie să facem meciuri bune până la capăt pentru a șterge cu buretele faptul că nu ne-am calificat în play-out", a declarat Florin Bratu, la Look TV. 

Vezi și: FOTO + VIDEO "Dubla" lui Salomao tranșează derby-ul cu FC Botoșani » Dinamo conduce cu autoritate play-out-ul

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  13 Mai 2018, 11:56

"nu e deloc ușor să motivez echipa în această situație", "Am convenit cu jucătorii mei că trebuie să facem meciuri bune până la capăt " !!! WTF ??? Nu-i treaba lor sa joace, nu au destula motivatie la virsta lor ??? Cei mai multi sint tineri !!!

calinescu_
calinescu_  •  13 Mai 2018, 10:36

BRATULE , FORTEZI PREA MULT NOROCUL .....!!!!!! ADVERSARII ISI CREEAZA PREA MULTE OCAZII , APARAREA NU ESTE DELOC SIGURA ....!!!!!! ORI JOCI CU TREI FUNDASI CENTRALI , ORI JOCI CU UN INCHIZATOR DE MESERIE ....!!!!! LA LOTUL NOSTRU NE TREBUIE UN INCHIZATOR IN SPATELE UNEI TRIPLETE DE AUR CUM AR FACE NISTOR , PALICI SI MAHLANGU ....!!!! SI DOI ATACANTI RAPIZI......!!!!! MOLDOVEANU ARE FOARTE MULT TALENT INSA ARE NEVOIE DE MULTA , MULTA FORTA .....!!!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  13 Mai 2018, 09:44

concluzia ar fi ca dinamo are nevoie d inca un atacant central care sa-i faca o superconcurenta lui popa , gen vlad rusu sau ognjen mudrinski !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează