FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo, replică după criticile lui Dumitru Dragomir și ale Anamariei Prodan: „Noi nu suntem obișnuiți cu circul mediatic, cu comedianții de prost gust”

Conducerea lui Dinamo, replică după criticile lui Dumitru Dragomir și ale Anamariei Prodan
Conducerea lui Dinamo, replică după criticile lui Dumitru Dragomir și ale Anamariei Prodan

Articol de , - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 15:37 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 17:38

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, a dat o replică celor care contestă noua conducere spaniolă a „câinilor” și proiectul acesteia, cum ar fi Anamaria Prodan sau Dumitru Dragomir.

- Ce le-ați transmite celor ce consideră că Dinamo a fost preluată de spanioli pentru afaceri necurate sau pariuri?

- Proiectul acesta e unul grandios. Nu am venit aici pentru un an sau doi. E prima dată când dau interviu, până acum nu am făcut altceva decât să lucrez pentru binele lui Dinamo. Am citit multe tâmpenii, inclusiv lucruri care au fost scrise pentru a-mi face rău. Dar nu m-am oprit nici măcar un minut. S-au inventat știri în ceea ce ne privește, nu are sens. Unii dintre oamenii din presă fac rău sportului din România. În Spania asta se traduce ca lipsă de profesionalism. Și voi ar trebui să faceți ceva să-i excludeți. Nu ne fac rău doar nouă, ci și vouă. Noi nu suntem obișnuiți cu circul mediatic, cu comedianții de prost gust, cu știrile inventate de niște persoane care au în spate alte persoane interesate de circ sau niște impresari cu diverse interese.

- Cine și ce anume vă deranjează?

- Nu suntem obișnuiți cu astfel de comportament. Nouă ne place să muncim discret, cu modestie, să construim o echipă care să fie sus, să fie importantă. Unii inventează știri, nu au dovezi și fac rău clubului. Mă fac să râd cei care spun că am venit aici să spălăm bani, să facem afaceri necurate sau că suntem implicați în mafia pariurilor, nu are niciun sens. E o vorbă în Spania: timpul arată cine are dreptate și cine nu.

- Când se va rezolva situația financiară la nivelul echipei?

- În ceea ce privește banii, vă pot spune că jucătorii noștri sunt foarte fericiți. 

VIDEO Anamaria Prodan nu știe cine e în spatele lui Pablo Cortacero: „Nu înțeleg de ce nu vrea să apară”

Dumitru Dragomir anunță dezastrul la Dinamo. „Vor fugi ca iepurii! O să vedeți”

EXCLUSIV Rufo Collado a dezvăluit cum s-a făcut transferul verii la Dinamo: „Așa obișnuia Florentino Perez la Real Madrid. Nu știa ce urmează înainte să urce în avion”

EXCLUSIV Spaniolii lui Dinamo au început lupta cu Becali și Mihai Stoica: „Lucruri lamentabile, nu ne place circul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  11 Octombrie 2020, 03:32
Postat de Liviu Popovici pe 09 Octombrie 2020, 17:27

Daca esti om serios cum sustii, nu stai sa dai replici. Apari frumos cu actele care dovedesc plata salariilor, a restantelor, a datoriilor, a litigiilor. Nu dai din gura de o luna ca faci si dregi. Asta cu civilizatia din VEST...SA NE MAI SCUTEASCA. Parca prin Spania urlau ca mari jucatori au pacalit fiscul, prin Germania au facut si puscarie personalitati din fotbal, prin Italia au rupt cu blaturile, aranjamentele si infractiunile. Repet, vrei sa arati ca esti tare, arata platile...

Ti-se pare ca n-au facut ce-au promis ?? Baietica, au adus 14 transferuri ( jucatori care au jucat la nivel de prima liga cu meciuri multe), au reinfiintat echipa 2 a clubului dupa ce NeaGoitza o desfintase ca sa reduca cheltuielile, jucam pe Arena Nationala la fiecare meci, au restructurat academia cu organigrama spaniola, pana acum sunt pe plus cu tot ce-au promis. Mai raman 2 obiective de indeplinit: Sa ajunga cu salariile la zi , dar fiind fond de investitii bani ajung mai greu ( daca ai stii domeniu finantelor ai vedea ca am dreptate, eu am cunostinte in domeniu si stiu) si bineinteles mai ramane de facut stadionu Dinamo.

stoichkov10
stoichkov10  •  09 Octombrie 2020, 23:10
Postat de skins_berceni pe 09 Octombrie 2020, 22:54

Corect, voi sunteți obișnuiți doar cu minciuna, cu insolvența, cu milogeală, cu lupta la retrogradare, cu neplata salariilor jucătorilor dar cu dezinformarea în media ca la voi curge miere în hazna, ca suntiti unici( in nesimțire și aroganta sigur da) abonați la play out an de an.

esti contabil? sau...

skins_berceni
skins_berceni  •  09 Octombrie 2020, 22:54

Corect, voi sunteți obișnuiți doar cu minciuna, cu insolvența, cu milogeală, cu lupta la retrogradare, cu neplata salariilor jucătorilor dar cu dezinformarea în media ca la voi curge miere în hazna, ca suntiti unici( in nesimțire și aroganta sigur da) abonați la play out an de an.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează