FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS STEAUA

Conflict total! Hagi intră în forță în "Războiul stelelor" » Lovitura decisivă pe care i-o dă lui Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 00:00

Becali amenință Armata că-și face el o echipă-concurent în Liga a 3-a, special ca să blocheze CSA. Surpriza pentru Gigi: Hagi îi împrumută jucători lui Lăcătuș ca să-l ajute să promoveze.

Gigi s-a convins că Armata își face, într-adevăr, echipă și a ticluit un plan cu care să blocheze progresul pe care l-a planificat echipa Ministerului Apărării. Preia el un club din Liga a 3-a, pe care îl întărește atât cât să facă jocurile în serie și să nu permită promovarea CSA Steaua.

Formația Armatei speră să se înscrie în Liga a 4-a, deci va dura măcar un an până la promovarea ei în "C", unde l-ar întâlni pe Becali. Calculele pe care le face patronul FCSB se lovesc de un contraatac puternic din partea unei persoane care-i era aliat: Hagi.

Gică devine un furnizor al CSA! Formația pe care o conduc Lăcătuș și Ion Ion va primi întăriri de la Viitorul, jucători tineri pe care Gică urmează să-i împrumute în Ghencea ca să capete experiență la nivel de seniori. Și pentru a sprijini ascensiunea Armatei, bineînțeles.

Detalii despre situația de la CSA Steaua și despre războiul dintre Hagi și Becali, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
andrei.f
andrei.f  •  20 Iulie 2017, 18:39

Furtună într-un pahar cu apă, echipele departamentale nu au acces în ligile I şi II !

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  20 Iulie 2017, 16:14

inroleaza-te bai hagi, fa-te caporal! sa ai ce comanda

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  20 Iulie 2017, 12:21
Postat de ando89 pe 20 Iulie 2017, 12:10

Subscriu și vă țin pumnii. Mi-e dor de fotbal, fani raționali și fair-play:)

Si eu sper ca Dinamo sa se ridice si sa-i gasim puternici cand revenim in prima liga. Altfel fotbalul nu are rost. Nu ma simteam bine cand ma duceam pe stadion si stiam ca vom castiga la scor sau fara probleme. Mereu mi-a placut acea senzatie de nesiguranta cu Dinamo, cu Rapid, cu Craiova, pentru ca ala este un derby. Sa nu stii pana s-a terminat meciul. Degeaba va fi una puternica, daca restul sunt jos si este nesanatos si pentru nationala. Din pacate, Dinamo nu profita in acest moment ca Steaua si celelalte echipe de traditie nu reprezinta o concurenta. Dinamo trebuia acum sa castige titlul la pas si sa dea de pamant cu clonele fcsb, CSU, Timisoara si sa nu discute cu Viitorul sau CFR. Din pacate pentru voi si pentru fotbalul romanesc, patronul vostru este un profitor. Sper ca pana in 2020 sa vina altcineva care este dispus sa faca ceea ce trebuie. Din pacate trebuie sa lucrati si la nivelul suporterilor. Nu este posibil ca PCH-ul sa se asocieze cu interesele politice ale PSD-ului, iar cei din PCH sa participe organizat la distrugerea unor proteste democratice sau sa faca coregrafii pentru adunari politice pentru o suma de bani. C.V.T spunea o data ca in galeriile de fotbal gasesti ultimii nationalisti ai Romaniei. PCH-ul a luat-o pe alta carare din pacate.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează