LIGA 1  ·  CONFLICT

Conflictul dintre Reghe şi Piţurcă a depăşit graniţele sportului » Un nou atac al antrenorului Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 16:56

Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf continuă replicile dure. După ce selecţionerul a făcut primele acuzaţii la adresa Anamariei Prodan, Reghe a reacţionat în această după-amiază la emisiunea Fotbal Club.

"Eu am o nevastă specială, dar mai grav că Piţurcă are mai multe neveste. Speciale sau cum sînt", a replicat ironic Reghecampf, făcînd referire la Vica Blohina, selecţionerul fiind obligat să plătească şi 8.900 de euro lunar pentru întreţinerea fiului Edan.

"Nu am cum să mă opresc din scandalul cu Piţurcă pentru că nu eu l-am început. Nu mă cobor la nivelul lui, nu am cum, faultează gramatica limbii române", a mai spus Reghecampf.

Iniţial, aseară, Piţurcă a făcut referire la Anamaria Prodan, soţia lui Reghecampf: "Toţi avem soţii, dar nu avem soţii ca aceasta. Este una specială. Am înştiinţat Comisiile Federale despre declaraţiile acestei persoane. Unde s-a mai văzut ca o femeie să vorbească aşa?".Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (90)
tigruzzu  •  02 August 2013, 01:31

fam.Reghekampf = DOUĂ CURVE!

hofer  •  02 August 2013, 01:20

"Du verlogenes Miststück!"

hofer  •  02 August 2013, 01:19

El crede ca Bayern e Cottbus.

Vezi toate comentariile (90 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1