FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Constantin Anghelache despre venirea lui Daniel Stanciu: "Nu renunţ, dar sper să am mai mult timp pentru studenţi" ;)

Preşedintele
Preşedintele "cîinilor" spune că nu e deranjat de venirea lui Stanciu

Articol de - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 21:11

Anghelache speră că noul manager general va prelua multe din atribuţiunile sale, astfel că el se va putea dedica meseriei de profesor universitar.

- Cum e, domnule Anghelache, vă deranjează sau nu instalarea lui Daniel Stanciu în funcţia de manager general?
- Deloc, dimpotrivă! Dinamo este un club atît de complex încît nu ajung nici oamenii care sînt în acest moment aici să îl conducă. Venirea lui Daniel este un plus, fiindcă e un băiat care ştie mult fotbal, sper să reuşească să îşi pună cunoştinţele în aplicare. Prin venirea lui poate voi avea şi eu mai mult timp să respir.

- Aveţi un program chiar aşa încărcat?
- Haideţi să vă spun cum arată programul meu zilnic şi poate o să înţelegeţi la ce mă refer. Eu zilnic fac un du-te-vino continuu între facultate şi club. Am avut cursuri cu studenţii mei de la ora 9:00 la 12:00. La unu fără un sfert am ajuns la club, unde am avut o întîlnire, iar la 17:00 m-am întors la cursuri, de această dată cu masteranzii, pînă la 8:00 seara. După master am avut din nou o întîlnire în interesul clubului. Şi v-am prezentat doar o zi! Poate acum voi avea şi eu mai mult timp pentru studenţi, pentru că am şi doctoranzi pe care trebuie să îi consiliez şi nu suport ideea de a lipsi de la cursuri şi a fi substituit de asistenţi.

"Am chelit ca profesor!"

- Să înţeleg că facultatea este principala dumneavoastră activitate?
- Domnule, eu nu sînt de profesie antrenor sau fotbalist. Eu am albit şi am chelit ca profesor. Fotbalul, cum am spus mai sus, este o pasiune a mea.

- Credeţi că această nouă formulă a conducerii va avea succes?
- Dorinţa noastră, a "cîinilor", este să fie una de succes. Totuşi, timpul e singurul martor sacru care poate decide acest lucru.

"Alături de Lucescu am creat cea mai bună echipă"

- Totuşi, nu vă lezează împărţirea puterii deciziţionale?
- Nu-i vorba de asta. Eu am venit la Dinamo pentru că sînt dinamovist, pentru a ajuta clubul, eu nu îmi cîştig existenţa în Ştefan cel Mare. Niciodată, de cînd activez în fotbal, nu mi-am negociat salariul, nu banii au contat, am făcut-o din pasiune. Ţineţi cont că sînt în fotbal din anii '70, cînd eram student şi în acelaşi timp vicepreşedinte la Sportul. Pentru mine fotbalul este o plăcere de unde ies şi intru cînd vreau. Cea mai mare satisfacţie a mea este că am reuşit alături de Mircea Lucescu să creez cea mai bună echipă din istoria României, Dinamo 1990, la care am lucrat patru ani şi jumătate.

- Atunci cum v-aţi împărţit responsabilităţile?
- Nu a existat o astfel de discuţie. Important este să fie făcută cea mai bună treabă posibilă, în folosul clubului. De multe ori activităţile se îmbină şi nici nu mai contează cine a făcut aceste lucruri.

"Sper că o dată cu venirea lui Daniel Stanciu nu am să mai primesc atît de multe telefoane din partea presei. Eu sînt foarte ocupat şi mă simt obligat de multe ori să resping apeluri, lucru care îmi displace total" ( Constantin Anghelache)

"Am venit la Dinamo într-un moment foarte dificil şi am reuşit redresarea clubului. Nu m-au interesat banii, am făcut-o din iubire pentru culorile alb şi roşu" (Constantin Anghelache)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

A plecat Bobar
Directorul sportiv Cristi Bobar şi-a reziliat ieri contractul cu Dinamo: "Am rămas în relaţii foarte bune cu conducerea clubului, cu jucătorii la care ţin foarte mult şi cred că proiectul început la Dinamo va reuşi în curînd! Mulţumesc, Dinamo!" a spus Bobar. Atribuţiunile acestuia vor fi preluate de Dănciulescu.

"Săgeată", oficial
Azi vor fi prezentaţi antrenorul principal Mihai Teja, managerul general Daniel Stanciu şi Ionel Dănciulescu, care va ocupa funcţia de director sportiv. La aceeaşi prezentare va lua parte şi Marius Niculae, care a parafat aseară contractul cu Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Ianuarie 2015, 17:43
Postat de gicab pe 07 Ianuarie 2015, 14:40

Ne poti spune cum s a infiintat steaua , cine a infiintat o si cum a ajuns sa joace direct in liga1? Vorbesti de larca ai fi suporter al oricarei U s au rapid..

Când le-am adus documente din ziarele vremii au sarit pana la tavan pacalicii....e culmea nesimtzirii când stii cum a fost infiintata steaua si cum a fost anihilata alta echipa incomoda (Carmen) ca sa fie inscrisa DIRECT in Liga I CCA, ai tupeul sa zici de altii !!! Dar uite ca vremurile platesc politele si au ajuns no name !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Ianuarie 2015, 17:36
Postat de conasu_boeru pe 07 Ianuarie 2015, 17:35

Un grup de maici neprihanite cu.... ”maica stareta” Ana Pauker si epicopul Bodnaras !

episcopul...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Ianuarie 2015, 17:35
Postat de gicab pe 07 Ianuarie 2015, 14:40

Ne poti spune cum s a infiintat steaua , cine a infiintat o si cum a ajuns sa joace direct in liga1? Vorbesti de larca ai fi suporter al oricarei U s au rapid..

Un grup de maici neprihanite cu.... ”maica stareta” Ana Pauker si epicopul Bodnaras !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează