FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 3-1

Ieșire reprobabilă a lui Budescu » A luat arbitrul la înjurături: „Dă în p**a mea fault!”

Constantin Budescu și-a pierdut cumpătul în FC Voluntari - CSU Craiova // foto: captură YouTube @ Telekom Sport Romania +25   FOTO
Constantin Budescu și-a pierdut cumpătul în FC Voluntari - CSU Craiova // foto: captură YouTube @ Telekom Sport Romania

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 12:40 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 14:04

Nemulțumit de faptul că nu a primit fault în urma unui duel petrecut în repriza a doua din FC Voluntari - CSU Craiova 3-1, Constantin Budescu (33 de ani) i-a adresat o serie de obscenități arbitrului asistent.

În minutul 60 al meciului de la Voluntari, Budescu a fost doborât de Nicușor Bancu, fundașul stânga al oaspeților. „Centralul” Marian Barbu nu a sancționat duelul și nici nu a fost atenționat să o facă de către asistentul de pe acea parte, Valentin Avram, sau arbitrul de rezervă, Cătălin Popa.

Știa Roman Abramovich ce urmează? Oligarhul rus a luat două decizii majore în ziua în care Rusia a invadat Ucraina
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Știa Roman Abramovich ce urmează? Oligarhul rus a luat două decizii majore în ziua în care Rusia a invadat Ucraina

Budescu a înjurat arbitrul în FC Voluntari - CSU Craiova: „F***-ți morții mă-tii!”

Iritat, Budescu a lansat o serie de obscenități, aparent în direcția „tușierului”. Camerele l-au surprins spunând „dă în p**a mea fault, f***-ți morții mă-tii”.

O ieșire reprobabilă, nesancționată de brigada de arbitri.

Constantin Zotta: „Înseamnă că Budescu a mai făcut asta!”

Prezent în studioul Telekom Sport, fostul arbitru Constantin Zotta a comentat faza:

„Budescu e la 5 metri de linia de margine, unde sunt și arbitrul asistent și al patrulea oficial. La modul în care se exprimă, nu cred că vreunul dintre cei 2 nu a auzit. Dacă Budescu se comportă așa, înseamnă că a mai făcut-o înainte și continuă să o facă pentru că arbitrii nu au reacționat în vreun fel!”

Arbitrii din ziua de astăzi sunt foarte aroganți și se pun în rolul polițistului. Nu sunt proactivi, nu încearcă să vină să explice, să calmeze lucrurile explicând fenomenul. 

Ei vin ca un polițist, încercând să sancționeze. Nu încearcă să prevină, să instruiască și să învețe. Asta este cea mai mare greșeală. Foarte mulți dintre ei sunt atât de aroganți cum nu-ți dai seama.

- Constantin Zotta

Mihai Stoica: „Totul pornește de la o greșeală de arbitraj”

În schimb, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a lăsat de înțeles că e de acord cu faptul că Budescu nu a fost sancționat, deși a condamnat înjurăturile.

„Uită-te cât de grosolan e faultul, și nu se dă. Totul pornește de la o greșeală de arbitraj. Cauza e greșeala de arbitraj. De ce să greșești așa? Nu spun să dai galben, dar dă fault, că este!

Nu înseamnă că trebuie să înjuri arbitrul, dar Concetto Lo Bello, care a fost părintele arbitrajului modern în Italia a spus că «un arbitru mare are văzul bun și auzul slab». Eu nu militez pentru înjurături pe teren, pentru că într-adevăr este urât, dar nici să fim chiar așa sensibili”.

Constantin Budescu a „recidivat”

Nu este prima dată în acest sezon când Budescu iese în evidență pentru un astfel de comportament. În finalul meciului dintre Farul și FCSB din noiembrie 2021, scor 0-1, mijlocașul și-a ieșit din minți când a văzut că doar 3 colegi erau în careul Farului la o lovitură liberă de la 19 metri.

„Hai, mă, să jucăm fotbal! Dă-o-n p...a mea!”, a spus Budescu, gesticulând nervos, vorbe surprinse inclusiv pe transmisia meciului.

Mai multe știri din Liga 1: 

Liviu Ciobotariu, așa cum nu-l știați: „Nu-mi place să am dispute în vestiar, nu sunt genul care să sparg sticle și niciodată nu am jignit vreun jucător”

Medicul care l-a operat din nou pe Panțîru explică: „I s-a smuls o porțiune din cartilaj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
dansy
dansy  •  20 Martie 2022, 12:05

Și noi trebuie sa-i acceptam?

dansy
dansy  •  20 Martie 2022, 12:02
Postat de Dumitru Ciobanu pe 19 Martie 2022, 14:57

Am o întrebare unde joacă fratele lui Găman?Arbitrii nu au reacționat că au fost vinovați de faza respectivă ei nu se așteptau ca voluntarii să învingă Craiova să mai auzi pe Reghe că golurile au fost făcute cadou cât tupeu să nu recunoască că au luat bătaie.

Ce tupeu ai tu sa înșiri agramatisme pe aici!

dansy
dansy  •  20 Martie 2022, 11:58
Postat de Dumitru Ciobanu pe 19 Martie 2022, 15:23

Șefule acolo erau 4 arbitri care urmăreau jocul nici unul nu a văzut sau mănânci praz și ei ceva.

“ei ceva”Vai de școala ta! Ar trebui ca GSP sa baneze astfel de specimene pentru ca învață și alții de la ei o alta limba romana!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează