FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Budescu semnează cu o formație din Liga 1! Șanse mari ca mâine să se oficializeze

Articol de - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 18:31 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 07:31

Constantin Budescu (32 de ani) și-a găsit rapid echipă după despărțirea de FCSB. Mijlocașul este în negocieri avansate cu Sepsi Sf. Gheorghe.

UPDATE 18:30 / Laszlo Dioszegi: „Sunt șanse ca mâine să semneze contractul”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, a confirmat informația transferului lui Constantin Budescu, într-un dialog cu GSP.ro.

Discutăm cam de o săptămână. Sunt șanse mari ca mâine dimineață să semneze contractul. I-am trimis oferta. Știm că pentru play-off mai sunt mici șanse, însă ne poate ajuta să câștigăm Cupa României. Budescu e un jucător ce nu are nevoie de prezentare, are un talent fantastic, un jucător care oricând poate ajuta echipa. Sperăm să fie afirmativ răspunsul lui
- Laszlo Dioszegi, pentru GSP.ro

După 6 luni, Dragoș Nedelcu poate reveni în Liga 1! Gigi Becali a făcut anunțul
FCSB
După 6 luni, Dragoș Nedelcu poate reveni în Liga 1! Gigi Becali a făcut anunțul

Constantin Budescu a rezistat mai puțin de 4 luni la FCSB. Intrat în dizgrația finanțatorului Gigi Becali, mijlocașul a devenit liber de contract în această iarnă. Nu a dus lipsă de oferte, fiind dorit inclusiv de divizionarele secunde Hermannstadt și Petrolul. Budescu vrea să rămână în Liga 1 și este foarte aproape să parafeze o înțelegere cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

Constantin Budescu, aproape de Sepsi Sf. Gheorghe

Din informațiile GSP.ro, Budescu și Sepsi sunt în negocieri avansate de mai multe zile. Oferta covăsnenilor a fost una atractivă, iar Budescu pare încântat de provocare. Sunt șanse mari ca mutarea să se oficializeze mâine. Ar fi un contract valabil 6 luni, până la finalul sezonului, cu posibilitate de prelungire.

Ar fi primul transfer notabil al lui Sepsi din această iarnă. Până acum, Cristiano Bergodi s-a despărțit de Rajko Rep (Klagenfurt), Tsvetelin Chunchukov (Gaz Metan) și Nandor Tamaș (Ac. Puskas)

Prin venirea lui Constantin Budescu, Sepsi vrea să își crească șansele la primul trofeu din istoria clubului. Covăsnenii sunt calificați în semifinalele Cupei României.

Constantin Budescu, un gol în 11 meciuri la FCSB 

Constantin Budescu nu s-a simțit în largul său în mandatul de la FCSB, unul încheiat cu cifre dezamăgitoare. A jucat doar 11 meciuri, cu tot cu cel din Cupa României, și a marcat o singură dată, din penalty, împotriva Chindiei. Și la pase de gol, un capitol la care în trecut excela, stă rău, a reușit un singur assist.

3 echipedin România a bifat Budescu în carieră: Petrolul, Astra și FCSB

VIDEO Ionuț Rada l-a lăudat pe Budescu în direct: „Este un jucător talentat, trebuie să știi să comunici cu el”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu CSU Craiova - Rapid » LPF a trimis o hârtie către clubul din Giulești

Budescu și Alibec, făcuți praf de un patron din Liga 1: „Nu-i vreau! N-au făcut nimic în Europa și la națională, caut altceva”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
gazistu
gazistu  •  17 Ianuarie 2022, 23:52
Postat de Eugen Qy pe 17 Ianuarie 2022, 18:27

Sunt sanse ca Sepsi sa termine pe 3, daca se oficializeaza acest transfer ! Oricum fc fcsb isi va mentine statutul de eterna VICECAMPIOANA !!!

VISE... ai uitat de Botosani, Craiova si Voluntari??? Farul lu Hagi si UTA vin din spate... poate locul 6, poate..... la 3 nici o sansa

sibelius
sibelius  •  17 Ianuarie 2022, 21:20
Postat de Muzzi Ciprian pe 17 Ianuarie 2022, 20:00

ba fratilor, sunteti bolnavi! daca pe un articol despre Budescu si Sepsi voi va certati despre fcsb si jiji.... nu va mai faceti bine!

Si dupa aia se plang ca sunt multe articole despre JJ.

leu.mr
leu.mr  •  17 Ianuarie 2022, 20:15

Are pe unde sa se plimbe pe teren...daca il vor lasa ceilalti

Vezi toate comentariile (18)
Comentează