FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CHIAJNA 1-2

Continuă războiul dintre Ionuţ Chirilă şi Marius Şumudică: "A ieşit la iveală crima împotriva Chiajnei!"

Articol de - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 09:42

Fostul tehnician al Concordiei, Ionuţ Chirilă, l-a ironizat pe Marius Şumudică după ce Chiajna a cîştigat la limită contra Oţelului, scor 2-1, beneficiind de 3 eliminări ale gălăţenilor


Războiul dintre Chirilă şi Şumudică nu s-a stins, iar primul l-a acuzat pe înlocuitorul său pe banca ilfovenilor că nu are nici o idee tactică şi că jucătorii sînt nevoiţi să se descurce singuri în teren. Întrebat de meciul de sîmbătă fostul tehnician al Chiajnei a răbufnit.

"Sîmbătă a ieşit la iveală crima făcută împotriva echipei superbe de anul trecut, care a fost numită, de întreg fotbalului românesc, revelaţia turului de campionat. S-au adus 15 jucători pe criterii haotice, în care se bagă bani ca într-un sac fără fund şi care încearcă să-şi organizeze singuri jocul aşa cum pot. Antrenorul acestei echipe, care spunea că nici Mourinho nu poate face performanţă cu lotul din sezonul trecut, a fost salvat acum de renegaţii Purece şi Roşu, pe care i-a aruncat fără scrupule la divizia C, punînd verdictul pe ei că nu au valoare, dar şi de cursa senzaţională a lui Serediuc", a declarat Chirilă.

Tehnicianul a încheiat printr-un răspuns la reacţia lui Şumudică, după ce acesta s-a răstit la o reporteriţă Look TV, acuzînd-o că "este pe mînă cu Chirilă". "Într-adevăr, aseară Şumudică a fost pe mînă cu Chirilă. Altfel ar fi fost pierdut", a conchis fostul antrenor al Chiajnei.


"Ar trebui să stea în genunchi şi să îi mulţumească lui Purece pentru că i-a prelungit agonia. Fără Purece, Roşu, Bucurică şi Serediuc, Chiajna nu ar fi bătut cea mai slabă echipă din istoria Oţelului nici dacă se juca două săptămîni şi gălăţenii evoluau în opt"
Ionuţ Chirilă, fost antrenor Chiajna

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
celtics
celtics  •  04 August 2014, 13:30

si asa bun la construit echipe esti, ca de jumatate de an nu te angajeaza nici dracu, desi la noi antrenorii se schimba ca pe ciorapi.

celtics
celtics  •  04 August 2014, 13:27

zici ca se batea la campionat chirila anul trecut, asa de mult lauda echipa ca era la 2 pasi de retrogradare. vezi-ti de moda mai pacaliciule, daca echipa ta era atat de buna nu se chinuia sa se salveze in ultimele etape.

zeks145
zeks145  •  04 August 2014, 13:25

bai, Virila, nu-ti mai pune mintea cu Vitali ! asta nu stie meserie, doar gura e de el...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează