FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Continuă războiul dintre Prunea și Burleanu » Fostul "tricolor" a fost suspendat și amendat de Comisia de Disciplină!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 15:11

Florin Prunea a fost suspendat și a primit o amendă din partea Comisiei de Discplină în urma jignirilor aduse în presă președintelui FRF, Răzvan Burleanu. 

Prunea a primit o suspendare de patru etape și o amendă de 11.300 de lei. Momentan, fostul membru al "Generației de Aur" este liber de contract după despărțirea de Poli Iași și va fi suspendat în momentul în care semnează cu o nouă echipă. 

Florin Prunea a declarat pe 27 mai că Adunarea Generală a FRF a fost ca "o plenară de pe vremea lui Ceauşescu".

"Rar mi-a fost dat să văd aşa ceva. Mai rău decât pe vremea lui Ceauşescu, băiatul ăsta (n.r. - preşedintele FRF, Răzvan Burleanu) nu se mai oprea. I-am cerut scuze domnului de la UEFA pentru că nu a avut traducător pentru oamenii din sală. Avea un mesaj important de transmis.

Repet, a fost ca o plenară de pe vremea lui Ceauşescu. Ce vremuri trăim, după 25 de ani. Un discurs jenant, penibil. Eu eram mic pe vremea aia dar mai ţin minte discursul dictatorului, exact acelaşi, nicio diferenţă. După 25 de ani nu mă aşteptam să mai trăim asemenea momente", spunea Prunea atunci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ovialex23
ovialex23  •  13 Iulie 2017, 20:58

In primul rind, cind compari o persoana cunoscuta cu *** *** de Ceausescu, faci o jignire. In al doilea rind, calitatea morala a caracterului lui Prunea este o jignire adusa lui Homo sapiens.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  13 Iulie 2017, 15:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  13 Iulie 2017, 15:33

Nu prea vad unde este atacul la persoana si jignirea. Omul isi spune parerea, facand o comparatie, din cite stiu, dreptul la exprimare libera, in Romania nu este ingradit. Desigur Prunea va actiona in Justitie aceasta amenda.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează