FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra îi cere lui Negoiță 3 transferuri + Jucătorul evidențiat în cantonament: "N-am mai văzut de mult timp în România un fotbalist ca el"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 21:44

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, îi cere patronului Ionuț Negoiță trei jucători, dorind insistent un înlocuitor pentru Palici.

"În momentul de față suntem bine, dar vom fi și mai bine după ce îi vom aduce pe cei 2-3 jucători pe care-i vreau. Încercăm să aducem un număr 10, vrem un mijlocaș central în locul lui Palici.

Mă încântă faptul că Albin poate ajunge la Dinamo. Îl cunosc foarte bine. Știu foarte bine ce ne poate da Albin, îl știu foarte bine", a declarat Contra la TV Dolce Sport.

"n-am mai văzut așa UN jucător în românia"

Antrenorul "câinilor" i-a evidențiat și pe juniorii pe care-i are în cantonament și a avut cuvinte extraordinare la adresa lui Valentin Costache.

"Toți copiii care au venit cu noi în cantonament s-au pregătit foarte bine. Au făcut o pregătire foarte dură. Mi-au și zis că n-au făcut o asemenea pregătire în viața lor. Încă mai au multe de învățat.

Costache a impresionat. L-am băgat și fundaș dreapta, și vârf împins și a dat un randament foarte bun. E un jucător cum n-am mai văzut de foarte mult timp în România. Îi e foame de gol, de performanță", a adăugat Contra.

"Au fost 30-35 de minute foarte bune, după care ne-am relaxat și am primit două goluri. În a doua repriză am controlat meciul, am și marcat. A fost un test bun împotriva unei echipe de Europa League"
Cosmin Contra despre victoria cu Domzale, scor 3-2 (Detalii AICI)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (125)
sadiku
sadiku  •  03 Iulie 2017, 11:07
Postat de iosif_vs pe 03 Iulie 2017, 09:37

***

Unchiule ce zici bre ?? Pentru limba romana apasa tasta 1 ....lasa dreacu stelutele

sadiku
sadiku  •  03 Iulie 2017, 11:04
Postat de jackies pe 03 Iulie 2017, 03:02

Impotriva vrea transferuri, Negoita se conformeaza, maine pe masa de conferinte de presa vor fi prezentate 3 ghiveci cu cate un mesaj ( 1,2,3). Ghiveciu nr 1 , Ghiveciu nr 2 si Ghiveciu nr 3.

Esti copilul lui iosuf ??

iosif_vs
iosif_vs  •  03 Iulie 2017, 09:37
Postat de catalynn pe 03 Iulie 2017, 00:54

Io am ținut mereu cu Dinamo si alte echipe romanești cand au jucat in Europa, in campionat nu tin cu nimeni, insa tin cu absolut oricine joaca impotriva fcsb! Hai sa iti dau un exemplu, acum 30 si ceva de ani am fost pe 23 August la meciul cu Bordeaux, si desi eram stelist am strigat impreuna cu amicii dinamovisti "nici Craiova nici Bordo nu'mai buni ca Dinamo!" Din păcate au fost :-((( Io am crescut langa 23 August, eram printre puținii steliști, si cu "dușmanii" dinamovisti am fost mereu in relații cordiale chiar daca făceam mișto si ne tachinam la meciuri :-))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează