FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

Contra recunoaște inferioritatea echipelor românești: "Indiferent ce face Gigi Becali, suntem departe" » Sfat pentru Alibec

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 17:17

La conferința de presă susținută înaintea partidei cu FC Voluntari, Cosmin Contra a comentat prestațiile Viitorului și FCSB-ului contra lui RB Salzburg (1-7 la general), respectiv Sporting Lisabona (1-5 la general) și a ajuns la concluzia că, indiferent de investițiile lui Gigi Becali, fotbalul românesc nu poate concura la acel nivel.

"Indiferent dacă Steaua și Gigi Becali cumpără ce-i mai bun din România, noi suntem departe. O echipă ca RB Salzburg a ajuns să dea 7 goluri campioanei. Am stat 15 ani în străinăntate și știu diferența de valoare. Nu mă refer doar la calitatea jucătorilor, mă refer și la ce înseamnă sistemul de copii și juniori

Trebuie să schimbăm multe în sport, în fotbal, pentru ca noi să ajungem să ne batem cu Sporting Lisabona. Asta e realitatea în momentul de față, chiar dacă doare", a spus Contra.

În ceea ce-l privește pe Alibec, tehnicianul a afirmat că atacantul de 26 de ani trebuie să aibă continuitate în evoluții dacă dorește să facă pasul la o echipă importantă din străinătate.

"Alibec are calități să joace la echipe puternice din Europa, dar trebuie să aibă continuitate în evoluții. Poate ar trebui să vedem un Alibec precum la cele două meciuri cu Sporting", a adăugat Cosmin Contra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
calinescu_
calinescu_  •  26 August 2017, 15:40

CONTRA MOARE DE GRIJA ALTORA ....!!!!! SUNTEM LA ACEST NIVEL PENTRU CA AVEM ANTRENORI CA CONTRA SI CA DICA ........!!!!!!! CUM SE APARA CFR CU VATCA, CU MURESAN SAU CU MANEA SI NU MAI PRIMESTE GOL?????????????????????????????????????????????? PENTRU CA AU ANTRENOR SI ECHIPA ORGANZATA !!!!!!!

yeab
yeab  •  26 August 2017, 10:27

gică-contra dă sfaturi ?! și se mai și bâlbâie...!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  25 August 2017, 21:23
Postat de joze_maurinio pe 25 August 2017, 17:47

Din pacate, loseri ca Ioanitoaia, Buzarin and Co, oameni care se pricep la fotbal la fel de mult ca George Becali, ne tot spun ca nationala Romaniei ar fi pe locul 1 in lume daca nu ar fi Daum selectioner! Pai, Daum, un antrenor peste orice antrenor roman de 2 lei, nu are ce sa faca atunci cand calitatea si valoarea fotbalului romanesc este la nivel de Luxemburg, Andorra sau Guam! Sporting Lisabona, o echipa de nivelul 4-5 european putea fi eliminata doar cu noroc, nu prin valoare! Poate si de aia cand vin megaechipe prin Romania si te bat cu 3-4-5 goluri, zici ca esti de nivelul 2, dar aia iti dau doar atatea ca joaca la 10% potential!

Echipa care prin "traditie romaneasca " furnizeaza majoritatea jucatorilor la Nationala , este intr-o criza cronica. Si cei plecati ,Stanciu, Chipciu si cei care joaca acum . Pintilii merge de nanas , totul e OK ! Profesionist, curat murdar.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează