FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra și Mutu, primele reacții după scandalul "Alcool în avion": "Ar trebui să dea altă imagine" » Cum comentează șansele ca jucătorii să fie reprimiți la prima echipă

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 21:47

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Dinamo, a vorbit pentru prima oară despre escapada jucătorilor dinamoviști de la naționala U21, aceștia fiind prinși băuți în avionul care transporta echipa în Spania.

"Au greșit, au plătit și încă plătesc. A fost inițiativa lor să ceară scuze public. E normal să facă acest lucru, pentru că nu e imaginea pe care ne-o dorim.

Încercăm să-i ajutăm, dar eu ca antrenor, clubul, noi nu permitem asemenea ieșiri. O să încercăm să-i facem să înțeleagă că șansele astea care vin în viață nu vor veni mereu.

Nedelcearu e unul dintre căpitanii echipei și ar trebui să dea altă imagine. Vom vedea și care va fi decizia următoare pe care o vom lua, depinde și de atitudinea lor", a spus Cosmin Contra, la TV Dolce Sport.

Nici Adrian Mutu, managerul "câinilor", nu a rămas indiferent la auzul veștii că cei trei jucători dinamoviști au fost excluși din lotul naționalei U21.

"Ei știu că au greșit, sunt tineri și, cu siguranță, vor învăța din aceste greșeli. Când vor fi jucători consacrați și vor fi în timpul liber vor putea face și astfel de lucruri.

Dacă acest lucru este o simplă greșeală trecătoare, vom vedea, sper să fie așa. Eu am mare încredere în ei și sunt sigur că vor învăța din această greșeală", a spus Mutu, conform aceleiași surse.

Citește și:

Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea, alături de Vlad Olteanu, au fost trimiși acasă de selecționerul Daniel Isăilă după ce au fost prinși băuți în avionul care transporta naționala U21  în Spania (AICI ai detalii)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează