FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

Contre între glorii înainte de FCSB - Craiova » Duckadam „Cine e Craiova până la urmă?” Craioveanu: „Legendo, noi am pus România pe harta fotbalului” » Balint a intervenit și el

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 09:24

Helmuth Duckadam, 59 de ani, și Gică Craioveanu, 51 de ani, două dintre simbolurile celor de la FCSB și Craiova, s-au contrat în direct la TV înaintea derby-ului din play-off.

  • FCSB și CSU Craiova se vor întâlni duminică, de la 20:30, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

„Cine este Craiova până la urmă?”, s-a întrebat, retoric, Helmuth Duckadam, la Pro X, în contextul în care oltenii au inițiat o acțiune la FRF legat de meciul dintre Astra și FCSB, scor 0-2. La ora partidei, giurgiuvenii îi datorau lui Gigi Becali 1,7 milioane de euro. (Detalii AICI)

Duckadam a continuat: „Eu cred că este o dorinţa mare de revanşa pentru tot ce se întâmplă în acest zile cu acel demers al Craiovei care este deranjant şi jenant, în acelaşi timp, dacă ne gândim puţin cum şi-au bătut ei joc de competiţie când au folosit rezerva rezervelor la meciul cu Viitorul. Dacă făceam noi aşa ceva, săreau toţi din România… Craiova e Craiova, se acceptă mai mult”.

FCSB - CS U Craiova, live + statistici AICI 

Replica lui Craioveanu

Gică Craioveanu a răspuns printr-o postare pe contul său de Facebook.

„Domnule Duckadam, legendo, vă respectăm enorm pentru tot ceea ce ați realizat pentru fotbalul românesc, pentru imaginea pe care ați reușit s-o creați peste hotare. Însă este a doua oară când ne atacați public și consider că este prea mult. Stop.

Vă rog să respectați clubul Universitatea Craiova, suporterii ei care țin vii toate stadioanele din România prin prezența lor numeroasă. Dinspre Craiova nu s-a vorbit niciodată urât vizazi de FCSB sau Steaua, așa că ne-am dori ca și dumneavoastră să ne respectați din acest punct de vedere și fiecare club să-și vadă de drumul lui. Consider că suntem singura echipă din țară care își respectă în totalitate legendele, are grijă de ele și sunt în permanență aproape de club, jucători, staff tehnic și suporteri.

Suntem o echipă care s-a bătut cu voi toată viața, implicit mi se pare de-a dreptul deranjant să spuneți: «cine e Craiova?». Domnule Duckadam, noi suntem primii care au pus România pe harta fotbalului european. Restul e tăcere. Să lăsăm fotbalul și fair-play-ul să vorbească”, a scris Craioveanu pe Facebook.

Balint amintește de memoriul la TAS din 2017

Gabi Balint, 56 de ani, a intervenit și el în conflictul dintre cei doi foști mari jucători și i-a amintit fostului său coleg de la Steaua că și ei au contestat la TAS câștigarea campionatului de către Viitorul în 2017.

„Eu nu ştiu când s-a întâmplat lucrul acesta sau ce a spus Duckadam. Demersul FCSB-ului când a atacat titlul Viitorului nu a fost deranjant? Nu a fost ruşinos? Întreb. Eu cred că trebuie să respecţi adversarii, indiferent cine eşti şi cum te cheamă. Pe Duckadam îl cunosc foarte bine, nu ştiu dacă a spus-o cu răutate.

Poate că a fost forţat să o spună şi nu cred că s-a adresat suporterilor sau echipei cu o lipsă de respect. Aşa cred eu. În rest, Gică Craioveanu e simpaticul de acolo. Am citit ceea ce a scris şi chiar m-a amuzat. Eu nu pun pe seama unui conflict între cei doi, eu cred că e ceva trecător şi se va rezolva. E de înţeles fiecare să îşi apere propriul club”, a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, I. Cristea, J. Morais - Pintilii, L. Filip - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

CSU Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelici, T. Fereira - Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Bărbuț, Fortes, Mihăilă

Citește și:

FCSB - CSU CRAIOVA // Riscă totul: Pintilii titular! Cum va arăta echipa lui Teja în derby-ul de supraviețuire cu oltenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
1731885997060900
Niculae Petre  •  31 Martie 2019, 08:13

Craioveanu ori *** ori asa este el.Nu stiu de ce spune ca el apus fotbalul din Romania pe harta.Pentru Craiova Maxima am un deosebit respect,actuala echipa este o clona PSD-ista a Olgutei. Proverbul cu daca taceai filozof ramaneai i se potriveste perfect lui Craioveanu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

130394511345001
Daniel Nedelcu  •  30 Martie 2019, 18:36

...și unii și alții vom fi subiectivi, ...dar ce fac de fapt cei ce conduc din umbră fotbalul?!... ...deh Gigi este un oier și nu ai ce-i face, ...dar despre conducerea Craiovei vise pare că este mai brează,...Marcel Popescu este un saltinbanc cu așa zisa lui pricepere,... ...să nu mai vorbim de tripleta rotitoare la vârf a celebrei FC U Craiova! ...și despre ce vorbim?!!

111260866720024
Daniel Mickelsen  •  30 Martie 2019, 16:29
Postat de geogeo pe 30 Martie 2019, 15:53

Daca si Gica Craioveanu confunda CSU PSD cu adevarata Universitatea Craiova, inseamna ca ...

Pai Duckadam nu confunda fcsb cu Steaua?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează