FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - RAPID, MÎINE, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos nu vrea să-i ofere lui Bozovici salariul cerut: "De unde bani, Bozo?"

Articol de - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Bozovici l-a "sarit" pe "Vamă" la negocieri în speranţa că George Copos îi va face o propunere salarială mai bună. Patronul i-a făcut însă o ofertă mai mică!

Nemulţumit de ce i-a oferit Dinu Gheorghe la discuţiile de zilele trecute, Vladimir Bozovici a căutat un aliat în persoana lui George Copos. L-a contactat prin intermediari pe patron, sperînd că va obţine de la el o propunere salarială superioară celei făcute de preşedintele giuleştean, adică 540.000 de euro pe 3 ani. Bozo ar vrea 600.000 de euro în total. 

Răspunsul lui Copos l-a lăsat însă interzis pe muntenegrean. "I-a transmis că bugetul a fost depăşit cu mult, că nici măcar oferta iniţială nu poate intra în discuţie şi că, dacă e rapidist adevărat, Bozo ar trebui să semneze prelungirea pe actualul salariu de 150.000 de euro", au dezvăluit surse autorizate.

"Ce, e tractor?!"
Impresarul fundaşului stînga, Zvonko Milojkovici, îl ceartă pe Dinu Gheorghe, după ce acesta a spus la GSP TV că e dispus să facă publică oferta scrisă pentru Bozovici. "Ce, aici sîntem la licitaţie, Bozovici e vreun tractor?! Să fie clar, rapidiştii negociază acum cu un internaţional liber de contract!  Am citit în ziare că ar vrea să-i dea jucătorului 540.000 de euro pe trei sezoane. Nu ştiu ce fotbalist de calibrul lui Bozo ar accepta să vină pe aceşti bani".

"Chiar dacă va mai trece timp pînă vom bate palma, Bozovici va fi tratat în continuare ca şi ceilalţi jucători. N-am practici de genul ăsta, să trimit jucătorii la echipa a doua"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

"Timpul se scurge şi rapidiştii n-au făcut încă o ofertă concretă. Treaba lor, dar de la 1 ianuarie va începe adevărata licitaţie pentru Bozo"
Zvonko Milojkovici, impresar Vladimir Bozovici

Ruşii urcă preţul lui Maftei
Vasile Maftei i-a pus pe jar pe şefii Rapidului, după ce a recunoscut că negociază un transfer la echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar. Oficialii din Grant vor să pluseze la cei 200.000 de euro pe care i-au oferit în vară Unirii Urziceni. "Ne îngrijorează că ruşii au intrat pe fir, ne gîndim să îmbunătăţim oferta. O să ne forţăm să-l aducem. La Steaua nu cred că ar avea cum să ajungă, nu e loc de roş-albastru în sufletul lui, a spus-o chiar şi el", a declarat Dinu Gheorghe la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ionut123
ionut123  •  26 Noiembrie 2010, 18:44

Mânca-ţi-aş gura ta Copos, prelungeşte-i lui Bozo :(

ratox
ratox  •  26 Noiembrie 2010, 13:46

Cocose, iti spun eu de unde sa faci rost de verzisori: da-i un sut panaramei de Banutz Coman! E slab ca portar si a scindat vestiarul.

chr508
chr508  •  26 Noiembrie 2010, 13:42

Au inceput cainii sa ne imite sau ce? ati luat de la noi faza cu FZR si ati pus fzd, asa cum a fact si steaua cu FCRB. Sunteti mereu cu un pas in urma noastra. FZR

Vezi toate comentariile (9)
Comentează