FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Corbul" are din nou probleme de acomodare » Dinamo fără Dănciulescu

Din superstiţie, Dănciulescu a renunţat la tricoul cu numărul 15 şi l-a luat pe cel cu 25, pe care l-a purtat şi la Hercules Foto: Raed Krishan
Din superstiţie, Dănciulescu a renunţat la tricoul cu numărul 15 şi l-a luat pe cel cu 25, pe care l-a purtat şi la Hercules Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 februarie 2011 21:05

Atacantul de 34 de ani nu a mai marcat din noiembrie şi trece printr-o perioadă dificilă. E apărat de coechipieri, dar va ieşi din echipă în meciul următor

Dinamo are o problemă: îi lipseşte omul de gol, acel atacant care să asigure 15-20 de reuşite pe sezon. Pentru Ionel Dănciulescu, locul 4 în topul golgeterilor all-time în Liga 1, cu 189 de goluri, sezonul nu a început bine. A ratat mult cu Sportul şi a fost certat de antrenori, iar din meciul următor - cu Pandurii, dacă se va disputa, sau cu Rapid, etapa a 21-a - ar putea începe ca rezervă. Adică Alexe să urce în avanposturi alături de Liviu Ganea, urmînd să i se facă loc în banda stîngă albanezului Elis Bakaj.

2 goluri are Dănciulescu pentru Dinamo în acest campionat, în cele 519 minute jucate în Liga 1

Nu-i priesc transferurile
Ionel Dănciulescu a întîmpinat aceeaşi problemă şi în ianuarie 2006, cînd s-a întors în Ştefan cel Mare după 10 luni petrecute în China, la Shandong Luneng. Atunci, în retur, atacantul a înscris de două ori în 14 meciuri! Însă şi-a revenit treptat: a dat 15 goluri în campionatul următor şi a ajuns campion cu Dinamo, apoi, în ediţia viitoare, a ieşit golgeterul Ligii 1, cu 21 de reuşite. Acum, după aventura la Hercules, "Corbul" are din nou probleme de acomodare!

Culmea cuminţeniei
Imediat după finalul partidei cu Sportul (1-0), dinamoviştii i-au surprins plăcut pe antrenori, care doreau să-i lase liberi. "Băieţii au venit la Andone şi i-au spus că vor să meargă la stadion, în Ştefan cel Mare, să facă recuperare la sala de forţă, bazin şi saună. Înainte, cînd anunţam că urmează un antrenament uşor după meciuri, făceau numai feţe-feţe", au zis ieri oficialii clubului. Azi, la prînz, roş-albii au programat un antrenament.

"Fata mare" Bălgrădean
Vremea clubberilor pare să fi apus defitiniv la Dinamo. Titular în acest start de sezon, portarul Cristi Bălgrădean, care face 23 de ani pe 21 martie, este recomandat de către colegi: "E cuminte ca o fată mare, are bun-simţ şi educaţie. E arădean, la fel ca Ţucudean, nu are nici pe departe banii atacantului, însă amîndoi sînt instruiţi pentru performanţă".

Inbox:
- "Cîinii" ştiu că sînt şanse reduse să joace etapa viitoare cu Pandurii şi caută să dispute un meci de pregătire sîmbătă. Întrucît weekend-ul viitor e programată să înceapă şi divizia secundă, foarte probabil adversarul va fi din Liga a 3-a.
- Nicolae Badea i-a aplaudat pe fotbalişti: "Îi felicit pentru atitudine şi pentru cele trei puncte cîştigate. E important că am început cu o victorie în deplasare".
- Emilian Dolha se va întîlni azi cu Nicolae Badea pentru a semna prelungirea pe două sezoane. Portarul de 31 de ani n-a fost oprit în lot cu Sportul, el evoluînd pentru Dinamo II în amicalul cu Chindia Tîrgovişte.
- Ersin Mehmedovici a jucat şi el la echipa secundă, dar a fost scos în minutul 20 deoarece acuza dureri musculare. Stoperul de 29 de ani nu este pus la punct cu pregătirea fizică.
- Vlad Munteanu e fericit că s-a întors în Liga 1: "M-am simţit foarte bine alături de colegi. Avem o echipă valoroasă, avem încredere că vom face treabă bună".
- Elis Bakaj a bifat primele 16 minute pentru "cîini" cu Sportul şi a intrat deja în inimile suporterilor, care l-au aplaudat şi l-au chemat să cînte împreună.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (22)
reddog27
reddog27  •  01 Martie 2011, 05:07

haideti sa fim cu totii caini adevarati si la bine si la rau,acuma il ponegrim pe danciu,modelul si spiritul echipei dar de amarasteanul de ganea nu zice nimeni nimic, e de echipa a 2-a. alexe si danciu sunt cei mai potriviti.

idi53
idi53  •  28 Februarie 2011, 14:18

Danciu va REVENII cusiguranta iarasi golgheterul de care are nevoie DINAMO! Capul sus Danciule !Suporterii adevarati iti poarta respect etern!FORZA DINAMO!

sandi
sandi  •  28 Februarie 2011, 11:46

Danciu o sa revina incet incet, avem nevoie de el nu numai la meciuri ci si ca imagine si prezenta in vestiar. Respect Danciu!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează